1. 3

  Bismarck en Chinaman.dames heren ook..oh ja..take a break man(nen)..iets minder negatiefkes eten in de vroege avond..boven maaiveld uitsteken (posten, zeg maar)pang..pang…….pffft (blaas kruitdampen weg..C what I mean? heeft z’n risico’s..

 2. 5

  “I don’t know. I have a bad feeling about this.”
  [img]http://www.fantascienza.com/cinema/impero-colpisce-ancora/media/056.JPG[/img]

 3. 9

  Of…beetje pesten..tis laat (voor mij althans) zoiets als Reductio ad absurdum @mescaline..

  “Als niemand kijkt ben ik een olifant?)

  Beetje melig, vergeef me @mesc. ik ga een boek lezen.

  by (AD)

 4. 10

  Journey of the Ants door Holldobler en Wilson. Een groep individuen (mieren in dit geval) die zich gedragen als een organisme vind ik de moeite waard aandacht aan te besteden.

 5. 13

  Nou nou nou @mescaline. Je trekt een jas aan die ik niet aanreikte, wordt ik wat verdrietig van :((

  Dat boek kreeg ik eergister van een buur en hij kent mijn belangstelling in orde en chaos..,de opvliegende meeuwen die plotsklaps een richting uitvliegen..de mieren met piepklein brein maar in staat zijn fantastische dingen te doen.

  Het IK in capsklock snap ik geheel niet.

 6. 14

  Lichte kost @larie, ironische omkering. Niks kwaads in den zin hoor. Een eentje moet daar groot zijn in de vergelijking, what ?

 7. 17

  Maar je “fascinatie voor chaos” noemen ivm mieren en meeuwen, is voor mij buitengaats,

  Visscholen, ganzen alles eender. Mieren met feromonen, maar geen wereldraadsel.

 8. 18

  O yes. En bijen. En lieveheersbeetjes.

  De enige good guys die na Generaal Rommel (pas ontmaskerd) nog overblijven, dat zijn de pissebedden.

 9. 20

  Je loopt buiten @mescaline en een groep dieren met klein brein zoals vogels/meeuwen zitten ergens bij te komen, in een boom bijvoorbeeld. Dan kom jij langs en verstoort ze. De vogel /schrikken vliegen op elk in een andere richting. Na een kort moment gaan al die dieren dezelfde richting uit..van chaotische toestand naar orde (naar dezelfde richting).
  Een parameter (vogel individue beweging ) is dan kritisch in het geheel van bewegingen (eenvoudige Fourrier-analyse) groep (black-boxed) slaat om in een nieuw evenwicht.

  Niets buitengaats lijkt me..dagelijkse bevindingen van jou en mij.