1. 1

  Wat nu dan. Ik weet zeker dat ik toen ik 5 of 10 minuten geleden de pagina ververste hier een “Carlos had wat genuanceerder in de kop kunnen zijn” commentaar zag staan…

  (voor het geval dit commentaar straks nergens meer op slaat: op het moment van plaatsen is het #1)

 2. 2

  Maar ze krijgen een vlotje om terug te varen, zodat ze het opnieuw kunnen proberen. Het belangrijkste gevolg lijkt me dat de smokkelaars deze migranten dan nog wat meer gaan uitpersen, om de verhoogde risico’s eruit te krijgen.

 3. 4

  @3: Maar die oplossing stelt de BNP dus niet voor. Je zou dus kunnen zeggen dat de BNP helemaal geen definitieve oplossing heeft (hetgeen in de titel wel gesteld wordt).

 4. 6

  Ik zie niet in waarom de uitbraaksels van dit soort iqnullius moet worden bediscussieerd. Het staat zo bol van ‘o, eigenlijk wist ik niet dat de microfoon aanstond’.

 5. 7

  “Volgens Griffin hoeven daarbij geen doden te vallen. De opvarenden “kunnen een vlot toegeworpen krijgen waarmee ze terug kunnen varen naar Libië””

  Het grappige is dat hij dan ook denkt dat ze terug zullen peddelen.

 6. 8

  Wat, mag je dit ook al niet meer zeggen van die smerige (s)Linkse Kerk?!!?!11! Zie heo de smerige PVDA_ers hier zich opwinden over wad gewoon de kieharde waarheid is!! As deze man en geert straks doodgeschoten word, is het julie schuld!!1!

 7. 10

  @6 Het lijkt daarom echt wel op demoniseren, wat de pers doet. Verder wel benieuwd of de UK hem nu gaat uitzetten.

 8. 13

  Even praktisch gedacht qua zinken en dan vervolgens: (@Griffin) “hoeven daarbij geen doden te vallen”. Hoe had ie gedacht dat aan te pakken dan? Dat luie illegale werkschuwe tuig zit meestal opeengepakt in kleine kale houten bootjes met hooguit een buitenboordmotor hoor. En zijn Oost-Indisch doof, I’am from Barcelona. Ze moeten er dan wel eerst allemaal uit. Vuren met hetwelk eender wapentuig op die boot en zelfs de vissen hebben er dan niks meer aan. Dus kapitein van destroyer dreigt middels megafoon met torpedo of een salvo snelvuurkanon voor de boeg dat ze maar beter naar dat vlot daar kunnen zwemmen? Hmm, en die Britten gooien dan natuurlijk van die moderne life rafts met noodrantsoenen en niet van zelf getimmerd wrakhout overboord. Mwah, lijkt me een aangename afwisseling en verbetering. Want het stonk toch al dusdanig als de hel naar kots en zeik in dat bootje …

  Zie je dus de Royal Navy naderen: meteen overboord springen