Een kwestie van woorden

Vorige week, Utrecht centraal, 18:30: “De sneltrein naar Woerden, Gouda, Den Haag centraal en Rotterdam centraal van 18.32 heeft een vertraging van één kwartier“.
Gisteren, Utrecht centraal, 18:30: “De sneltrein naar Woerden, Gouda, Den Haag centraal en Rotterdam centraal van 18.32 komt over één kwartier binnen“.

Dat wacht een stuk lekkerder, dachten ze bij de NS.

 1. 1

  Gezien de overtreffende trap en het onvermijdelijke stepping stone principe in de menselijke communicatie verwacht ik over 2 jaar al teksten als deze:

  Over 15 minuten loopt de trein binnen waarin u de liefde van uw leven zal ontmoeten en zoniet voor uw leven dan zult u met hem/haar tenminste onvergetelijke stomende geile neukseks gaan beleven.

 2. 2

  ‘Jij bent de trein, ik het station..’ zongen Herman Finkers en Brigitte Kaandorp al eens. Tja, de treinen waarmee ik reis worden meestal bevolkt door postmenopauzale Neanderthaliaanse atavismen met drie wenkbrouwen. So much voor geile neukseks….

 3. 3

  Als je het wachten een stuk lekkerder wilt maken moet je de mogelijkheid voor onvergetelijke stomende geile neukseks op het perron mogelijk maken. Dat wordt smeken om vertragingen.

 4. 4

  In de NY metro bleepen ze altijd: there is an F train one station away, misschien ook een aanrader op Duivendrecht: er komt een trein van Utrecht CS aan.

 5. 11

  Slim van de NS… Scheelt ook weer in de kosten van het betalen van de gevolgen van vertragingen en misschien straks in de onderhandelingen over prijsverhogingen van de treinkaartjes. Nog slimmer zou zijn als ze gewoon geen officiele vertrektijden bekend maken, dan kan helemaal niemand meer zeggen dat ze te laat zijn!

 6. 16

  Ik maak me zorgen over het collectieve geheugen van Weblogland. Vorige week meldt TumorRo zich voor het eerst in jaren weer in een webdiscussie en niemand behalve onze eigenste Mark merkt het op?! En nu denkt Bootvis dat “geile neukseks” door GeenStijl is uitgevonden? In Maart 2000 was het al mogelijk om de prille archieven van Alt0169 te doorzoeken op “geile neukseks”, zie linksbovenaan:

  http://www.alt0169.com/0036.shtml

 7. 17

  Moet ik soms weer de “te grote borsten” herintroduceren op Sargasso en iedere vrijdagmiddag vrijpostig gaan posten, for good ol’ times sake…? saké!!!

 8. 18

  Geen slapende honden wakker maken Carlos. Niemand is gebaat bij melancholieke herinneringen aan een tijd dat internet nog van ons vijftienen was. Bij de terugkeer van een hoogst-irritante oud-Tonie spammer heb ik op zijn minst “gemengde gevoelens”.
  Straks krijgen we Joost weer terug. Ik moet er niet aan denken!

 9. 20

  Let trouwens eens op als je ooit op het verlaten Station De Vink moet wachten. Er staan drie stoplichten op een rijtje langs elk spoor, en elk stoplicht bevat het nummer 6. Als dat niets zegt over de NS, weet ik het ook niet meer.