1. 2

  Whahaha…

  Sorry, ik kan nhet niet helpen maar enig leedvermaak van mijn kant kan ik niet ontkennen. En nu maar wachten tot de woestijn het overneemt en de archeologen over 3000 jaar allerlei theorieën ontwikkelen over wat daar nou gebeurd is.

  Een en ander werpt wat mij betreft wel wat licht op de bouw van de pyramiden en de Egyptische beschaving. Sjeiken, Pharao’s, koningen, keizers of beursgoeroes en [Italiaanse] premiers gelijk.

  Allemaal een laken het pak.

 2. 5

  @Jay
  Wel even voorbij het eerste woord lezen hé!

  Verwijzen naar Lodewijk XIV had ook gekund. Zelfde mentaliteit maar minder hoge gebouwen. Of naar Russische keizers, Amerikaanse presidenten, kameratskis, kapitalisten en pygmeeën.

  Het heeft niets met zand te maken maar met de grootheidswaan van de mens. Het zand zorgt alleen voor een mooie verrassing na 3000 jaar.

  Ik wil er ook nog wel een tulpenbollenmanie met paleis op de dam tegenaan gooien maar dat is niet helemaal in verhouding als is het principe hetzelfde. Alleen in NL zakt het uiteindelijk weg in het veen of wordt het overstroomd. Dat is om de duikers van de toekomst te gerieven.

 3. 8

  Op basis van het artikel in de vk, wat ook lekker gefundeerd is, nu de reactivatie opkomt lossen alle problemen zichzelf op en was er alleen een kortlopende injectie nodig om cashflow gaande te houden. Maar zoals ik al zei, vk…

 4. 11

  @pr: je hebt ‘illiquid’ en ‘insolvent’. Geen idee in welke categorie dubai zit, maar het zou best de laatste kunnen zijn, als ze spreken over ‘minimaal een half jaar lang geen aflossing/rente betalen’.

 5. 13

  Sinds ik een, onbedoeld, een glimps opving van de boer en de prins en zijn cameraman, suv, zand,in de omgeving van die megalomane stijvepiemelplek, bedenk ik fijn dat het geld daar blijft. In een put ook dat nog ..heerlijk…dust 2 dust.