1. 5

  Hoezo dom 3? stijlloos stijltje. Ken lelijker gansjes trouwens. Zal de kift wel zijn Klappie…

  Woordvoering

  ZZP’ers/Freelancers
  WAZ
  Consumenten en mededinging
  Rijksuitgaven
  Financiële markten en toezichthouders
  Privatisering en staatsdeelnemingen
  Uitzendwerk / flexwet

  Opleiding

  1982-1988 VWO aan het Christelijk Lyceum te Arnhem
  1988-1989 Propedeuse Algemene Sociale Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Utrecht
  1989-1993 Doctoraal Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam
  1995-2000 Onderzoeker in Opleiding NWO / UvA (promotie 20 juni 2001)

  Vroegere functies

  1994-1995 Zakelijk manager Maarten Altena Ensemble
  1994-1996 Docent Propedeuse Politicologie aan de UvA
  Juli 1995 – december 2000 NWO Promotieonderzoek naar samenwerking tussen Nederlandse en Indonesische overheid (1964-1999)
  1999 – september 2002 Faculteit Maatschappij en Gedragswetenschappen, UvA – Ontwikkeling, coördinatie en uitvoering van derde geldstroom projecten Good Governance. Projecten in Macedonië, Roemenië, Indonesië (UvA)
  Onderwijs voor opleiding doctoraal Politicologie (Nederlandstalig) en voor de International School of Humanities and Social Sciences (Engelstalig)
  Augustus 2000- september 2002 Denktank Infodrome, onderzoeker naar de gevolgen van de informatierevolutie op samenleving en overheid. Aandachtsgebieden: onderwijs, sociale zaken, buitenlands beleid, politieke en sturingsvraagstukken. Mede-opsteller van het advies aan het kabinet ‘ Controle geven of nemen’
  Oktober 2002 – 2003 United Knowledge. Adviseur overheid, advies en redactie over informatisering en organisatie overheid in de informatiesamenleving
  2004- 2006 Ministerie van Algemene Zaken / Rijksvoorlichtingsdienst. Coördinator communicatie kabinetsaanpak waarden en normen, onder meer via http://www.zestienmiljoenmensen.nl
  2005-2006 Ministerie van Justitie / Algemene Justitiële Strategie. Onderzoek en opstelling Discussienota ‘ De Gekozen Samenleving 2020’, over de relatie migratie, integratie en de verzorgingsstaat. Scenario’s zijn opgesteld langs de lijn van de vier dominante politieke theorieën en geven elk een consistente visie op omgang met migranten en een dominante conflictmanagementstrategie
  2006 Publiciste (freelance), voorzitter Alternatief voor Vakbond

 2. 6

  @5
  Beste Dickie dick.
  Mohammed was beduidend minder geschoold maar toch vele malen beruchter.
  Ik zie het verband tussen scholing en iq niet zo.

 3. 8

  Ken geen Mo Pfft. Wil je die man ergens mee vergelijken?

  Scholing en iq? Het ging over dom…al is dat een subjectief begrip…vind het knap als je dom bent en je zet bovenstaand lijstje neer. Vind jij jezelf ook dom?

 4. 11

  @8
  Zeker bij een cultureel onafhankelijke i.q.test scoor ik erg hoog. Zo zie ik bijvoorbeeld wel een verband tussen de graad van domheid en de hoogte van het i.q.

 5. 13

  Ok 11:

  – graad van domheid
  – hoogte van het i.q.
  – een cultureel onafhankelijke i.q.test

  De verbanden daartussen en de definitie van “domheid”…..staat al een heel stuk genuanceerder. Pffffpruttelpruttel

  Sluit me bovendien aan bij Herman in 12.

 6. 18

  Da’s waar 16. Zo waar als dat laatste wel héél erg subjectief is. Beklag met de mensen die zich veel van geroddel van andere mensen aantrekken. De meesten durven nl alleen maar achter het handje tegen een ander te roddelen over de domheid van iemand die er niet bij is. Lekker belangrijk en zielig tegelijk.

 7. 22

  Ja sorry ik schrik er gewoon van als een gepromoveerd politicoloog het woord oligarchie niet weet te spellen. Olicharcie daar begon ze mee, en drie spelpogingen later wist ze het nog niet.

  Sommigen fluisteren dan ook over de platte plek in haar coiffure aan de achterkant van haar kruin gedurende vrijwel haar hele promotie.

  Dat vind ik dan weer flauw om te stellen, maar wat ik opmaak uit wat ze zoal schrijft, zegt en doet, raak ik niet onder de indruk.