1. 1

  Ligt eraan. Het lijkt me evident dat als ze hier hoofddoekjes ed. gaan toestaan in de klas, er snel een paar mensen als piraat de klas in moeten stappen.

 2. 3

  Ik heb me daarnet afgescheurd van die Spaghettiwoossies.
  Ben nu fullblown Lasagna-ist.
  Start believin’, Lasagna is the True Faith.
  Onze dresscode is: stropdas.

 3. 4

  Wat je zegt @Steeph..het loopt uit de hand, aktie reaktie en de hoek van de glijdende schaal van de botsauto’tjes is bijzonder scherp..helaas.

 4. 18

  Diplomatie is echt niet aan Amerikanen besteed, hè? De gemiddelde Nederlandse school zou dit volgens mij negeren en dan maar eens kijken hoe lang meneer Killian zijn piratenstunt volhoudt (drie, vier dagen?) En dan nog: al zou hij het volhouden, wat is dan het probleem?

 5. 19

  @18: Vroerger bij mij op de middelbare school werd aan de poort piratenkledij verwijderd (dat is eventuele hoeden, bandana’s, ooglapjes en andere acesoires) en na school teruggegeven. Hetzelfde regime gold voor alle andere verkleed-artikelen op de vrijdag voor carnaval. Dat terwijl het toch allemaal religieuze uitingen waren (katholieke geloofsuitingen met carnaval = verkleden). De sport bestond er natuurlijk in toch zo verkleed mogelijk de klas in te komen. Traditioneel werd na 12 uur de rest van de dag vrij gegeven, zodat het scholierencarnaval van start kon (heel de markt vol met zuipende minderjarigen).