1. 4

  Ik zag de aanval op de journalistiek niet zo. Of is de journalistiek al in gevaar als je af en toe een boos interviewsubject tegenover je hebt?

 2. 5

  ja, pasop de ondervraagde politieker wordt boos op mij dat mag toch niet.

  Voor zover ik weet mijden sommige politici in België Siegfried Bracke omdat hij een interview altijd mooi naar het onderwerp van zijn keuze kon brengen. De mens heeft dat nooit als een aanval op de journalistiek gezien. Eerder als een compliment.

  Wat Fox betreft, die kunnen hun naam beter veranderen in RBC, Republican Broardcasting Coorporation.

 3. 7

  Moet je maar niet met zo’n vraag aankomen bij de verkeerde persoon. Waarom vroegen ze dat nooit aan Bush? Die had immers niets gedaan… oh wacht, dat maakte Clinton ze ook al duidelijk. Hmmm, misschienligt het toch wel aan die FOX-reporter zelf!

 4. 8

  If you cannot sit there and answer a question from a […] reporter

  Dat is toch precies wat Clinton wél deed? Zelfs toen Wallace erachter kwam dat het antwoord niet in zijn straatje paste, en als een echte rechtse lafaard (sorry voor de tautologie) probeerde van onderwerp te wisselen, blééf Clinton de vraag beantwoorden.

  Als journalist kan ik zeggen dat deze Clinton een natte droom voor elke journalist is. Eindelijk eens iemand die zegt wat hij meent, media-training be damned! Maar misschien is Chris Wallace geen echte journalist?

 5. 9

  Roger Ailes:
  America’s favorite indoor sport is politics. I quit it 14 years ago because I hated it

  Right, en ik ben de paashaas! Meneer komt binnen bij Fox en binnen no time liggen de democraten eruit en ligt er een enorme psychische druk op de journalisten om alleen dingen te brengen die in het straatje van R. Murdoch passen.

 6. 10

  Ik vond de reacties nogal overtrokken dat Clinton zo ontzettend ‘uit zijn slof’ schoot. Wat hij zei was terecht en ik vond juist dat hij heel erg goed in zijn rol bleef.
  Het is toch te gek voor woorden dat journalisten en bep. kranten als bijv. de Telegraaf alleen maar bezig zijn de realiteit te verdoezelen, juist vuur op olie willen gieten door de kick van het bewust polariseren. Dit terwijl we met zijn allen proberen een weg te vinden met elkaar te kunnen blijven omgaan. Ik baal ervan dat ik verscheidene kranten moet lezen, om tussen de regeltjes door te moeten concluderen wat er feitelijk aan de hand is.

  Het heeft af en toe helemaal niets meer met journalistiek te maken, eerder met Privé en Story vuilnis.