Dienstmededeling

nauwelijks toepasselijk plaatje van een aap met een bril Vanavond kan Sargasso er blij vlagen af en toe anders uitzien dan u gewend bent of wellicht zelfs (zeer tijdelijk) onbereikbaar zijn. Vanavond proberen we namelijk over te schakelen op de laatste stabiele release van WordPress. Als het goed is merken de meesten onder u er echter geen kloot van. Wij redactieleden, daarentegen, zullen na een succesvolle installatie extra toeters en bellen bezitten om de boel hier op te leuken enzo. Misschien wordt dit nog eens wat. Nou dit was de mededeling, wij rekenen zoals altijd op uw geduld en wensen ons een behouden vaart. Groeten.

 1. 2

  Okidokie, pas je op je broer in de garage :)

  Morgen op weg om voor 6 weken in der Niederlande te verblijven dus als ik weer inlog krijg ik dus mooie toeters en bellen?

 2. 11

  De “duke” link op 4 van DP, uistspraak van deze man Duke Ellington ooit:

  “My biggest kick in music – playing or writing – is when I have a problem. Without a problem to solve, how much interest do you take in anything.

  De term “music” kan met van alles ingevuld worden en blijft toch een sterke uitspraak.

 3. 15

  Versie 2 is mooi maar maakt een thumbnail van elk plaatje, redundant als je het niet gebruikt en de RTE is niet al te best inderdaad. Maar het is wel een vooruitgang ten opzichte van 1.5

  Afhankelijk van de plugins kun je wel of geen problemen ondervinden. Succes!

 4. 16

  Versie 2 is mooi maar maakt een thumbnail van elk plaatje, redundant als je het niet gebruikt en de RTE is niet al te best inderdaad. Maar het is wel een vooruitgang ten opzichte van 1.5

  Afhankelijk van de plugins kun je wel of geen problemen ondervinden. Succes!

  Ik deed een Submit en kreeg dit:
  Fatal error: Call to undefined function: staf_html() in /home/sargasso.nl/public_html/wp-content/themes/Sargasso_en/single.php on line 9

 5. 21

  Streng maar rechtvaardig hoop ik. Denk ineens aan de film Dune, ieder had een plugin en naar believen van de “master” werd die er uit getrokken..Sting speelde een niet al te slechte rol.

 6. 26

  krijg nog een stomme akismet banner in de admin functie.
  Heel irritant.
  En de sign out is in Fire fox niet bereikbaar.
  Niet dat ik nu wat wil doen overigens. Just checking.
  Ga weer voor de haard liggen.

 7. 29

  Het toevoegen van extra slashes is soms noodzakelijk voor de opslag van een veld in de MySQL database. Met de stripslashes functie kun je deze weer verwijderen zodat het een en ander weer goed gepresenteerd wordt op je site.

 8. 33

  Dat bevestigt het helemaal. Speerpunt, ijkpunt, vector natuurlijk! #30 is in sfeer en uitdrukking een Rotterdams juweeltje, geen Amsterdams, Utrechts of wat ook.

 9. 34

  ik weet nou trouwens waar stripslashes voor dient……. plaatjes plakken ging niet meer; er stonden allemaal slashes…… ik heb dus maar een origineel van wp-settings teruggezet en alles werkt nog steeds/weer. Zo zie je maar dat rotterdamse oplossingen niet altijd even ideaal zijn.

 10. 35

  Rotterdamse oplossingen zijn er voor om uit te proberen. Zo lang je maar bij de Haagse oplossingen uit de buurt blijft, die zijn direct destructief en nauwelijks terug te draaien.

 11. 36

  :D En is het ook zo treurig dat Den Haag (toch een soort R. volkse broer) is ingenomen door de gluiperds, de Deetmannen. Ze hebben geen home, ze zitten overal, temidden tussen eerlijke hardwerkende volksgenoten, altijd klaar om geld en goederen af te troggelen met hun mooie praatjes.