Dertig procent verandert niet van baan bij jackpot

Dertig procent verandert niet van baan bij jackpot

De Pers: Ruim drie op de tien Nederlanders blijft hetzelfde werk doen als zij donderdag de jackpot in de Staatsloterij winnen. Veertien procent stopt helemaal met werken, schrijft Dag op basis van een peiling van Maurice de Hond. Tien procent zou een eigen bedrijf beginnen. Ruim een kwart van de ondervraagden wil na winst emigreren.

 1. 1

  Ik wil over een jackpot niet eens fantaseren. Het is hetzelfde als een voorlopig dubbeltje den Uil en een voorlopig kwartje Kok ongedaan maken.

 2. 2

  Mooi, zoals jij socialisten er aan de haren bij weet te slepen, Jan! Hoelang moet ik nog wachten voor Arend of Domino de jackpot koppelen aan hun strijd tegen de islam.

 3. 4

  @2: dat wordt lastig, want islamieten zijn geloof ik behoorlijk gekant tegen gokken. Klassieke socialisten trouwens ook. En christenen natuurlijk ook. Moet de winnaar trouwens niet aan de Balkenendenorm voldoen? Of heeft hij of zij – net als de Koningin – een uitzonderingspositie?

 4. 5

  @4 pas op david, kamaradsky kropotkin, weet altijd een goede draai aan te geven. zeker als hij een lot heeft gekocht en niets wint, dan zal het zeker de schuld van moslims zijn

 5. 6

  @4 De winnaar van deze jackpot en de Koningin zijn, met al hun niet verdiende maar geschonken centen -ook voor hun tigste nageslacht- de ultieme uitkeringstrekkers. Ik betwijfel of de kassiers van onze welvaartsstaat deze misstanden willen wegwerken.