1. 1

  Don Quichotes zijn er daar al genoeg… (en dan bedoel ik luchtfietsers en geen idealisten die eenzaam voor een nobel doel vechten, een wijd verbreidt misverstand over deze dolende ridder).

 2. 5

  Laat ik eens gokken, het gaat over die slagroomkloppers, de turby windturbine.

  Ik heb hem de laatste jaren vaak vervloekt, ik me de pluris fietsen (tegen de wind in) en het kreng stoïcijns blijven staan op het dak van de woningbouwvereniging, vorig jaar zelfs eens wezen vragen waarom.

  O het is een prototype meneer maar als het goed is gaat hij het in de toekomst echt doen.

  Laat ik het hopen anders fiets ik wel een andere route, niets zo triest als een stilstaande kenniseconomie ‘plain publique’.

 3. 6

  Ik ben het eens met het plan iedere stad zijn eigen windenergievoorzieningen binnen de gemeentegrenzen te laten opnemen; wij van het platteland zijn nml. niet voornemens windmolens voor b.v. A’dam te plaatsen.

  Maken die dingen teveel herrie; wordt de horizon teveel vervuild, trekken de sijsjes en de drijfsijsjes weg; plaats dan maar een kerncentrale binnen de gemeentegrenzen.