1. 3

  Net gekeken. Erg slecht, erg oppervlakkig en zelfs een beetje leugenachtig, MAAR!, het bevat tevens de meeste geniale scène die ik ooit gezien heb. De meeste geniale scène die ooit is opgenomen, waarschijnlijk:

  http://www.youtube.com/watch?v=0m1_50Aun9E&feature=related

  Tussen 1m06 en 2m41… Alles eraan is werkelijk briljant. De muziek, de sfeer, het beeld, het personage… zelfs de ondertiteling is fantastisch. Dat laatste shot, waarin ‘Jan’ naar een foto van hemzelf en Wilders kijken, met zijn eigen droevige reflectie op het fotolijstje… oh, echt, prachtig!!!

 2. 5

  Zo is het maar net krekel, je raakt erdoor geroerd. GEROERD moneer. heb ik ook hoor als ik b.v. onder Hazes’ Zeg Maar Niets Meer naar Job Cohen’s verkiezingsposter zit te staren die nog half aan het elektriciteitshuisje aan de overkant hangt…

 3. 6

  ’t engste vond ik nog die man die helemaal een brok in z’n keel kreeg van Wilders.
  Al merkt ie op een gegeven moment dat ie aan alle kanten genaaid is door Gurt, hij zal ’t nooit toegeven. Zelfs aan zichzelf niet…

 4. 7

  GEROERD indeed… Dat stukje eruit knippen en inzenden voor deze zondag, zeg ik. Alsnog.

  Hee, de bel. Nu moet ik zeker de deur openen? De Hel ermee, meneren! Ik ga eerst nogmaals dat clipje bekijken…