1. 1

  Ongelooflijk…en dat voor iemand die ik (als ik haar bio lees tenminste) op voorhand als dom zou beschouwen…

  Trouwens Wist u dat [i]”Her online fan club is the Internet

 2. 3

  Is het haar voorkomen dat haar zo populair maakt? Het amerikaanse publiek vreet rechtse blonde wijven die ongenuanceerd de goorste prietpraat de ether in slingeren. Uiteraard zijn deze vrouwen een welkome afwisseling voor de doorgaans lelijke dikke oude mannen met hun reactionaire praat. Maar gaat het in deze wereld werkelijk alleen maar om het uiterlijk? Het zal toch niet waar zijn?

  Debbie is uiteraard een buikspreekpop van een veel grotere right wing conspiracy.

 3. 7

  Jeetje echt weer zo ‘narrow minded’ Amerikaans, jammer dat we haar niet op afstand kunnen Euthaniseren, zou een stuk beter zijn voor de mensheid. Gelukkig heb je absoluut geen prostitutie in de Ustated Nites of America, gelukkig heb je absoluut GEEN, ik herhaal GEEN drugs in de Ustated Nites of America en ‘above all’ Thank GOD homslef they have Bush!

 4. 9

  @Carlos: ik dacht dat het niet mogelijk zou zijn om je Mensa binnen te neuken, maar volgens mij is dat wat mevrouwtje Sleutel gedaan heeft.

  Ze heeft zich inderdaad heeeeel goed in het hele euthanasie vraagstuk verdiept. Ik ben benieuwd wie haar bron is geweest…

 5. 11

  Ik stopte met lezen toen ik “FOX” zag staan.

  Die zender heeft als ik de stand bij hou al
  3 van dit soort figuren gehad die “zender”-
  correcte stukjes schreven die op “holland”
  inhakte…

  PCM gaat ook een gooitje doen naar televisie,
  naar dit Australische (HIHIHI, don’t tell the
  yanks) voorbeeldige station. Dus dat wordt
  binnenkort ook hier lachen….

 6. 14

  6 miljard mensen op 1 planeet en dan moeilijk lopen doen over de rechten van pasgeborenen?! Lekker lijp! Maar ja, van een land waar men stemt tegen sociale zekerheid, niks opheeft met het verdrag van Kyoto en men niks opheeft met elk politiek instabiel land waar GEEN olie is te halen maar wel de bevolking onderdrukt word hoef je dan ook niet al te veel intellectuele hoogstandjes te verwachten.

 7. 15

  Het grappige is dat FoxNews aan de ene kant zijn bek vol heeft van de ‘misstanden’ in Nederland, maar anderzijds de onfrisse situaties in Amerika wegwuift. Bill O’Reilly zegt vandaag in zijn column bijvoorbeeld het volgende over het folteren van gevangenen op Guantanamo Bay:

  “The truth is that some prisoners have been abused and maybe even tortured. There are a number of prosecutions going on right now that will demonstrate that. And any reasonable person knows that, in a vicious struggle, some rules will be broken.

  The trouble is the continuing reportage of the torture allegations is putting lives in danger. Hyping the situation to undermine the Bush administration is disgraceful and should be condemned.

  Wacht even,… dus hij geeft toe dat er gemarteld wordt, maar we moeten er niet over zeuren, want dat zeuren is verwerpelijk en brengt levens in gevaar. Jaja.

 8. 18

  @ Meneer Redactie, JA, check buitenhof 2 weken terug. Interview met Baas PCM (raad hem aan meteen voor internet tv te gaan: geen kosten & met hoge breedband dichtheid in nederland goed bereik… Tja wat dat betreft heeft de nederlandse media door de overheid & verzuiling (etc.) veel in te halen met op Murdoch en vriendjes, maar kan wel.