Dear God

“Condense the old and new testament into an online blog and youtube a few miracles if you want to reach those selfish little Gen Y assholes.”

Natuurlijk zitten er op het weblog Dear God ook grapjassen bij die menen een lolletje met Hem te moeten uithalen, maar de meeste ingezonden gebeden zijn oprechte verhalen van mensen met vragen en strubbelingen in het leven: “Nothing is worse than being intelligent enough to see how bad things are for yourself and realizing this is all you’re going to have. I’m just waiting for the end now.”

Het is een apart soort gluren: andermans gebeden lezen op internet, bijna net zo leuk als postsecret

Na de break een korte vraag[poll=161]

 1. 1

  Bidden kan soms dodelijk zijn. Tijdens 9/11..mens springt en is al liggend op de grond de laatste adem aan het uitblazen. Michal Judge ( een brandweerpriester soort van) knielt naast de stervende en neemt voor het gebed uit eerbied zijn helm af. Op dat moment valt een brokje steen boven op het hoofd van Michal..overlijd ter plekke.

  Bidden…je zou toch denken,

 2. 4

  Doet me toch denken @1, aan die meteoriet uit De Ontdekking van de Hemel van de door PForg – en ongetwijfeld ook hier – verfoeide Mulisch. Zou hij bidden? Zou er toch een onzichtbare hand zijn? Wie zal het zeggen. Toch maar het zekere voor het onzekere nemen: schietgebedje naar de sterren vlak voor het slapen.

  Overigens krijg ik de indruk uit (redactionele) commentaren dat Sargasso een reli-shift begint te maken. Zijn er bekeringen onderweg? Heeft men een keuze gemaakt?

  Bereidt de dominee zijn terugkeer voor?

  Ik bidt niet.
  Niet veur brune bonen en niet veur wat anders.