1. 2

  Waren ze dat niet altijd? Overigens, als je even de WWII vergeet, dan kan je de partij van Nawijn wel ‘nationaal socialistisch’ noemen. Maar goed, dit zeer inhoudelijke punt wordt op retecool vervuild met allerhande Duitse uitspraken.

  Ach… waarom doen schijnbaar intelligente mensen af en toe zó dom?

 2. 3

  Partij voor Nederland ?…..Eén NL,..??
  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/PMB_logo.jpg[/img]
  Neen!,…bij de Partij Met Ballen (PMB) mot u weze!
  Vrouwen met ballen ook welkom.

 3. 5

  Het retecoolgebeuren is inderdaad verworden tot fnuikend radicaal links bolwerk. Aangezien geen van de redactieleden een lease suburban kreeg toegezegd, hadden we weinig keuze.

 4. 6

  @JSK
  Omdat ze het hebben over nationalistische sociale arbeiderspartijen – en dat is wat anders dan in de titel staat – dus wellicht slimmer zijn dan ze lijken. Sargasso is dat wat minder want die schrijft letterlijk op wat RC wellicht wel wilde zeggen maar het wijselijk niet deed.

  De titel van Sargasso is feitelijk ook niet terecht!

 5. 7

  Het domme vond ik het erbij halen van Nazi-Duitsland. Je kan best betogen dat Nawijn (gematigd) nationaal socialistisch is. Maar waarom dat Duits met uitroeptekens weer?

 6. 9

  Waarom Godwin? Als de nieuwe nsnap lijkt op de ouwe NSDAP, mag je dat best zeggen. En dat Nawijn het armpje niet omhoog doet, ach… waarom zou hij de dooie Hitler gezondheid toewensen? Sowieso, armpjes passen beter in het moderne Verenigd Koninkrijk.

 7. 10

  Nawijn! Ik zit ”er” altijd naar te kijken van ??!&*%% ??,..wat zien ik! Vraag hem nou eens wat hem bewehééégt? Vraag hem b.v. nou eens hoe hij als jongetje was. Werd hij gepest of zo? Moest hij in korte pluisjesbroeken met witte kniekousen verplicht naar school? Houdt hij nog van iemand of iemand van hem en waar is dat dan mis gegaan? Welke muziek sprak hem aan: Beatles, Cliff Richard, Stones,Deep Purple? Wat? En of hij NU nog ergens pijn heeft? Dat soort dingen. Zaag hem nou ins hemelsnaam eens doohóór, kijk eens of in die jaarringen enige onregelmatigheden te zien zijn. Kan toch niet vanzelf zo gekomen zijn?