1. 4

  Dus na Wim (elders) moet ook Kees publiek vernederd ?

  Bandirah, je bent een ongelofelijke kankerlul. SCHIJTFASCIST. KOTSVENTJE.

 2. 7

  weet je meneer met het potloodje. Toen ik je ding zag begon ik te koken..die vuile niksfiguur dacht ik.

  Meteen spuien maar, alweer, was mesc me voor.

  Dergelijke vuilspuiterij hou je maar onder je kleine schedel manneke…dat het je oren maar uit mag komen maar niet de hand met het potlood.

 3. 8

  Bandirah is een assemblage artiest, een van het weinig bijzondere soort. Zelden maakt hij interessante combinaties van andermans grappen en met grote regelmaat zoekt hij dan maar naar platvloerse provocatie om alsnog enigszins vorm te geven aan zijn oeuvre.

  Redacties van tijdschriften en sites worden bestookt door zijn kleursels tegen bodemprijs, want op het inhoudelijk kwaliteitsniveau balt hij begrijpelijkerwijs niet mee. Uiteindelijk hoopt hij op de knieval uit medelijden en die krijgt hij dan ook vaak genoeg. Daarom ook op een keur aan sites te bezichtigen.

 4. 10

  @ Klaplong:

  Begrijp me niet verkeerd, algemeen heb ik een meer dan gemiddeld dedain voor “niet, jij!” replies maar “zoekt hij dan naar […] provocatie om alsnog enigszins vorm te geven aan zijn [ … ]” komt in dit geval wel heel erg dicht in de buurt van een treffende karakterisering van zo ongeveer alle bijdragen die jij hier ooit levert.

  Als we even als gegeven aannemen dat de waarde van een commentaar afhankelijk is van de geloofwaardigheid van de commentaar-gever, dient hier dan het subjectieve “platvloers” het verschil te zijn? Of misschien oeuvre? Indien dat laatste kan ik alleen constateren dat ik in een vergelijking hoop dat je geheel aan commentaar hier niet je totale oeuvre uitmaakt.

  Of korter… blijf vooral onder pseudoniem posten want die geur van constante zeikerige negativiteit wil je niet aan je echte naam hebben hangen.

 5. 11

  Oh Rene..vindt je dit nu een leuk plaatje dan? Een van de grootste chronikeurs van Nederland gebruiken, afzeiken, om zelf ietwat te zeggen hebben?

  Ik vind het plaatje nu juist een geur hebben van constante zeikerige negativiteit..putlucht.

 6. 12

  @ larie:

  Nee, ik vind deze niet leuk inderdaad (wel in tegenstelling tot sommige anderen). Maar wat ik dan toch weer niet zie is waarom Kees van Kooten hier “afgezeken” wordt. De ‘vrienden van de satire’ staat tussen precies die enkele quotes, dus waarom is het een onmogelijke opgave om dit als commentaar op mensen die satire niet begrijpen te zien, veeleer dan commentaar op heer van Kooten?

  Misschien zegt Bandirah hier dat de edele kunst van de satire onthoofd wordt door burgermansen. Ofzo. Of misschien zegt ‘ie niks en triggerde een uitzonderlijk flauwe “kaas fondue” associatie gewoon z’n cartooneerbotje. Ofzo.

  Ofzo. Waarom altijd van de negatiefst mogelijke uitleg uitgaan? Enkel om eens lekker rabiaat van leer te trekken? Moeten we dan echt allemaal zo ernstig verweekt worden als, zeg, mescaline#4?

  Ik vind deze ook niet leuk. Boeie. Volgende wellicht weer wel.

 7. 13

  Ach..dit en dat Rene, reageren is toch de bedoeling op een plek als hier en edel..mwah.

  Mais: Touche Pas á Mon Pote (zalie me gaan afzeiken, mark my words maar dat geeft niet.

 8. 14

  Interpreteren is nog wel een hele kunst he….

  Volgens mij geeft Larie een goede demonstratie van waar deze cartoon over gaat.
  Namelijk niet over de heer Koot, maar over mensen die dwepen met hun zogenoemde helden.

  Je kunt er vast nog veel meer in zien.
  Maar Koot die afgezeken wordt… dan heb je wel veel fantasie. Wellicht nog meer dan Bandirah.

  En of dit inderdaad de plaats is om een cartoonist uit te schelden, daar heb ik grote vraagtekens bij.