De ultieme DELA experience

Op de een of andere manier als ik door My Shared Folder loop te browsen moet ik altijd aan de DELA experience denken. Er zijn vast veel mensen zoals ik die een My Shared Folder hebben vol met golden oldies waar vast de gouwe 3 wel bij zitten die het goed doen op je DELA begrafenis. Want je mag er 3 van DELA zeggen ze.

De nummers die ik wil horen op mijn begrafenis ? Geen idee, en ook niet belangrijk want op mijn begrafenis hoor ik hoogstwaarschijnlijk niets. Maar er zijn wel aardige nummers die je je nabestaanden nog even kan inpeperen op de valreep. Helter Skelter door de Beatles, Jumping Jack Flash door Johnny Winter en wat dacht je van Toccata & Fugue in D-minor van Bach. Da’s wel even wat anders dan “waarheen waarvoor” of zo iets. Dat zal jullie leren stelletje stervelingen!

Maar het mooiste is natuurlijk om je nabestaanden de zwerver die het allerbeste kan dansen volgens de zwervers in de buurt te laten inhuren. Of nog beter de beste 3 dansers. Geef de 3 best dansende zwervers in de stad honderd euro each en laat ze dansen tijdens jouw favoriete DELA 3. WOEHAHAHAHAHAA……

Dat is pas begraven worden.

Of heeft u een beter idee voor de ultieme DELA experience ?

 1. 1

  Stop mij maar in vat en laat de boel eens flinken gisten, zodat mijn nabestaanden nog een jaar gratis kunnen koken op mijn biogas. (mij in het vat stoppen en het kraantje symbolisch aan het gasfornuis koppelen is in dit geval dan de begrafenisceremonie)

 2. 2

  Is er ook een begrafenisequivalent van trouwen in Las Vegas? Dat er dan een Elvis look-alike langskomt met een jerrycan benzine en een lucifer. Binnen tien minuten is het gepiept.

  Maar even serieus, ik laat me waarschijnlijk invriezen.

 3. 8

  Goed idee van DP, Bach als electrieke MIDI-file draaien op je begrafenis. Gewoon je hele begrafenis MIDI-deuntjes draaien. Zo zal de goegemeente je niet licht vergeten. Of het warme herinnneringen zijn, is te betwijfelen, maar de aanwezige zieltjes zal je zo goed brandmerken….

  Ik doe denk ik wat van Led Zeppelin