1. 8

  @Steeph, nou dan wordt het tijd dat er een poultje wordt opgezet.

  Wie doet de eerste aanval, waar komt de eerste aanval en wie gaat er winnen.

  wie het dichtst erbij zit met de voorspelling wint.

 2. 11

  (10 is een advertentie uit 1970, om het even in perspectief te trekken waarom men de boel gaat bombarderen, kan nog net op 1 april)

 3. 15

  Let the games begin. Iran heeft bootjes met Engelse soldaten wel- of niet legaal opgepikt enz. enz. Nu dat vliegtuig. VS/ Israël, piekeren piekeren hoe dat Iran toch te…te…ja wat eigenlijk. Nou kom op…niet van dat benauwde: Wie doet de eerste zet. Maak maar een eind aan die maskerade dan!

  CIA..dat wisten we al:

  http://video.google.com/videoplay?docid=5792753647750188322

  Oké eenzijdig…geschiedschrijving uit krochten Iran gaat manco…ze doen net zo hard mee uiteraard…

  Dat waar “wij” ons druk over maken en moreel verantwoord over lullen is afhankelijk van welke aas 1000 of wat idiote short- time golddiggers uit hun mouw toveren. Jawel!

  We gaan eraan.

  ERAAN ZEG IK U!

 4. 19

  De VS en het VK worden bewust op de proef gesteld door Iran. Ahmedinejahd speelt hoog spel. Als de VS & het VK niets doen, dan kunnenzen ayatollahs, imams en mullahs de superioriteit van de Islam weer door de speakers schreeuwen.

  Als de VS en het VK wel iets doen, dan schreeuwen de linkse, progressieve en pacifistische groeperingen weer het hardst.

  Alhoewel, Bush en Blair zullen niet meer herkozen en zullen lak kunnen hebben aan de publieke opinie. In zo’n geval kan Iran de borst nat maken.

  Nee, laten we hopen dat de Iraanse president niet uit is op een echte jihad, want dan kan het wel eens heel erg fout gaan.

 5. 20

  @Henrik: Dat is een mooie plaat zeg. Zet dingen weer leuk in perspectief.

  @Jimmy: In Iran spelen meer krachten dan alleen die van de president. En dat maakt het een beetje eng. Andere partijen kunnen met opzet dingen forceren omdat ze een andere agenda nastreven. Bijvoorbeeld de garde.

 6. 21

  @Steeph

  Ik weet het, sick shit.

  btw, weet jij toevallig of het waar is dat de meeste jonge Iraniers pro-Westers zijn, veel meer dan Arabieren – een understatement. Ik heb dat wel eens gelezen.

  Jongeren zijn iig in de meerderheid in Iran, iets van 60% ofzo. Zij zijn die Islamitische revolutie naar verluidt meer dan zat. Of ze ook pro-Westers zijn, vraag ik me af.

  Ik heb wel eens gelezen, dat Iraniers in Nederland ook meer op autochtone Nederlanders gericht zijn. Dat is ook mijn persoonlijke ervaring. Veel meer dan welke Islamitische subgroep ook. Ik zie zo weer wat – verre – toekomst voor Iran.

  PS Al heb ik wel eens op http://www.memritv.com/ gekeken. Daar word je niet vrolijk van.