De prins’ laatste poets

Bij leven was Berhard al een vat vol tegenstrijdigheden, ook na zijn dood weet hij iedereen – inclusief de Rijksvoorlichtingsdienst – te verrassen. In een flinke bijlage bij de Volkskrant heeft de prins het laatste woord over een aantal heikele kwesties, zoals het vermogen van Trix, zijn buitenechtelijke dochters, Lockheed en Greet Hofmans.
Maar de grootste poets bakt de prins waarschijnlijk zijn huisorgaan, de Telegraaf. Bernhard had ruim drie jaar lang gesprekken met de spreekbuis van geitenwollensokkenland, en belde de Telegraaf slechts voor de kruimeltjes. We kunnen alleen maar gissen naar de reactie van de complete royalty-redactie bij de wakkerste krant van Nederland.

De bijlage (zelfs voor anti-monarchisten een must!) is te lezen op de site van de Volkskrant.

 1. 7

  De hele voorpagina van telegraaf.nl is nu aan de volkskrant-primeur gewijd. Alle artikelen gaan over Bernhard.
  Dikke kans dat de Telegraaf meer extra pageviews en meer advertentieinkomsten aan de zaak gaat overhouden dan de Volkskrant.
  Wie het laatst lacht…

 2. 11

  Hierbij wil ik nu bekendmaken dat ik 19 buitenechtelijke dochters heb. Allemaal verwekt tijdens een cumfiesta op de Waddeneilanden.

 3. 15

  Bedankt Carlos. Nog een nieuwe onthulling van Prins Bernhard: Hij en Maartje van Weegen hadden regelmatig anale sex op Huis ten Bosch!

 4. 16

  Nou, nou, nou, prinsje, wat een vuurwerk. Als echte anti-monarchist kan het me echt geen zier schelen wat iemand anders voor affaires heeft, waarom zou het een must moeten zijn voor anti-monarchisten om te lezen, zijn anti-monarchisten niet juist per definitie niet geinteresseerd in de pietlulligheden van de hofnarrij??? Ik zie uw redenering niet meteen, tenzij we langzaam allemaal tot de Prive moeten afglijden. (zo toch weer een paar zinnen waar The Horse op zou moeten kunne reageren)

 5. 17

  Wat opviel, alle nieuwswebsites van radio&tv, kranten enz. stonden vol over Prins Bernhard, behalve die van de Telegraaf, toen ik woensdagmorgen vroeg (Ned. tijd) die site connecte, niets, helemaal niets over Prins Bernhard, de druiven moeten daar wel heel zuur zijn geweest.
  Heb je jaren lang hem verdedigd tegen het “linkse tuig” m.n, in de Lockheed affaire, heb je, op zijn verzoek jaren lang, bepaalde berichten gepubliceerd, geeft hij zijn aller belangrijkste intervieuw, uitgerekend aan de Volkskrant! PRACHTIG!!!!