1. 3

  Leuzen van de Dutch Tea Party:
  Arm als Job
  Bezuinigen is geen belastingverhoging
  Begrotingstekort betekent niet lasten omhoog
  PvdAfpak
  Geen thee maar TEA
  Vote for Job and lose yours!
  Vrijheid!
  Links stemmen, kunt u het nog betalen?
  Ik kan zelf nadenken en m’n eigen geld uitgeven! TEA!
  Stuur Job het Bos in!
  Stop subsidie-infuus
  When Taxes Rise, Freedom Dies
  Will Work for Lower Taxes
  CCCP a/d Noordzee
  Het land bankroet? Yes he Cohen!
  Niet subsidieren maar liberaliseren!
  Cohen, ik ben NIET uw pinautomaat!
  Stop het potverteren

 2. 4

  @2: Vond ik ook al opvallend, een kwart van de bezoekers was VVD-lid. Van de andere kant, er was ook een CDA-er aan het woord, dus zo systeemhatorig zal de intentie van het theekransje niet geweest zijn. Het lijkt erop dat het vooral een Cohen-bash-gelegenheid was en dat doe je nou eenmaal liever vanuit je comfy chair op Geenstijl, in plaats dat je er helemaal voor Den Haag moet.

 3. 5

  Het ergste vind ik dat dit dus de na-aperigheid van alles wat Amerikaans is aantoont bij rechtse Nederlanders. Dat aangeleerde vanzelfsprekende ontzag voor Amerika, waar komt dat toch vandaan? En dat voor een continent waar de beschaving is uitgevonden? Een overblijfsel van WIC mentaliteit/propaganda om kolonisten te lokken? Een schaperige aanhankelijkheid voor macht? 50 jaar pulp entertainment?

 4. 6

  Overigens ben ik het wel eens met het basisidee van de ‘thee kransje’ beweging, dat je belastinggeld in de eerste plaats als JOUW EIGEN geld moet zien. Je hardverdiende centen is je BRUTO loon, niet je NETTO loon. Ik zag Bromet’s Voet Tussen de Deur bij de PVV documentaire, waarin ie van plan was de PVV voor schut te zetten, maar zich blameerde, omdat het uitdraaide op de vraag: moet de overheid een borduur thee kransje voor 6 werkeloze depressieve huisvrouwen subsidieren met 1450 euro of kunnen mensen zelfstandig op eigen initiatief en kosten borduren en thee kransjes organiseren bij hun eigen thuis?
  Ik bleek het eens te zijn met de PVV.

 5. 7

  @caprio; Het ergste vind ik dat dit dus de na-aperigheid van alles wat Amerikaans is aantoont bij rechtse Nederlanders.

  Ik denk dat wat copycat gedrag van Yanken, zowel links als rechts elkaar niet moeten beschuldigen. Dat staat nogal hypocriet.

 6. 10

  Dat VVD-ers zich wensen te associeren met zoiets als de Amerikaanse tea-party beweging is merkwaardig. Die bestaat toch vooral uit oerconservatieve religueze fundamentalisten. Zelfs niet echt des PVVs, alleen wellicht in de afkeer in alles wat progressief is.