1. 7

  De gouden toekomst voor de Sargasso redactie

  ???????

  Zullen ze eerst een fatsoenlijke SEARCH FUNCTIE hier moeten zien in te bouwen! Ben nu al tegen de 10 minuten op zoek, ook inclusief Google NL, naar een blogje over China en z’n draak-symbool. En ik weet zeker dat het hier een paar uur geleden nog stond, met een aantal reacties waaronder eentje van mij. Het Telegraaf nieuwsbericht is van 4-12, dus m.i. kan zo’n blog nooit op pagina XXXX staan, maar op pag. 1 of hooguit 2 (chronologische volgorde).

  Maar nee hoor….

  bye, mensen
  zo is er echt geen lol aan, als je tijden bezig bent en dan nog volledig tevergeefs om een blog terug te vinden wat absoluut in de huidige search niet tevoorschijn komt: China draak / Chinese / draak symbool / leeuw wapen / Belgen — om maar een paar combinaties van pertinent correcte zoekwoorden te noemen m.b.t. dat specifieke blog.

  Maar goed, het zal wel aan mij liggen en er zal wel een logisch argument zijn waarom een artikel verwijderd is. Of althans volledig uit de searchfunctie vandaan verwijderd is tussen ± 15:40 uur vanmiddag, en een kwartier geleden intussen.

 2. 8

  @mieke, het is een weet. De search is redelijk bagger, yes.

  google site:sargasso.nl china draak

  en anders waan van de dag nagaan (en geluk hebben)

 3. 9

  @mieke: Het ligt aan jou. Het artikel waar je het over hebt zit in de waan van de dag. Enkelvoudige links waaraan geen artikel is gekoppeld. Vandaar dat het niet terugkomt in de zoekresultaten. (Zou wel handig zijn, mee eens).

  Maar het gaat waarschijnlijk hierom:
  https://sargasso.nl/archief/2006/12/04/china-wil-af-van-draak-als-nationaal-symbool/#comments

  Hoe dit te vinden: Middelste kolom, tweede link. Precies onder de link waar je zojuist reageerde

 4. 13

  @Mieke: gewoon ctrl-f op de huidige pagina werkt prima.
  Verder was dat postje zo vers dat het nog lang niet in google zit (komt om de dag langs).
  Maar onze search sucks, eens.

  @grr grr: We hebben een uitstekend spamfilter. Hadden we dat niet gehad, was het leven op dit weblog onhoudbaar geworden. Dagelijks houden we momenteel tussen de 2000 en 3000 spamcomments tegen.
  Dus please, neem dit ongemak even voor lief en schiet de eerste de beste spamboer die je tegenkomt door zijn handen.