1. 1

  Leuk, maar als je honderd mensen vraagt, zitten er altijd wel een stuk of vijf debielen tussen die het niet weten. Beetje knippen en plakken en je krijgt dit soort TV.

 2. 4

  @2: Nounou, Lloret is toch (hopelijk) geen basisschoolkennis? Wat wel erg is dat die mensen gewoon geen idee hebben waar ze zich bevinden en zich blijkbaar vooraf ook niet de moeite hebben genomen om uit te vinden waar ze heen gingen. Als je toch geen interesse hebt, waarom ga je dan niet naar Renesse? Dat is goedkoper.

 3. 5

  @4 Dat ze niet weten waar spanje is of ze niet de moeite hebben genomen uit te zoeken naar welk land ze op vakantie gaan of welke taal ze daar spreken is wel een gebrek aan basisschoolkennis of vergevorderde debielheid.

 4. 6

  @4 Overigens denk ik dat Renesse nauwelijks goedkoper is, waarschijnlijk zelfs duurder (zeker als je niet op een camping wilt) en je mist toch een stukje zongarantie.

 5. 7

  En wereldbeeld? Die mensen zitten echt in de sovietunie en zwitserland en zo te prikken terwijl ze naar een nederlands massa vakantieparadijs aan de middellandse zee zijn.

 6. 10

  @5: Ik vind dat toch iets anders. Je kan nog een bagger topografische kennis hebben, maar wel enige interesse in je reisdoel. Al is het maar voor het geval je vlieg/busmaatschappij failliet blijkt als je terug wilt en je zelf een alternatieve weg terug moet zien te vinden.

  Verder doet dit topic me wel erg aan de “the people without maps” denken.

 7. 11

  Mensen gaan naar Lloret de Mar of Renesse omdat ‘iedereen’ dat doet. Zelf weten ze nauwelijks waar dat is. Moet dat? Gewoon lekkere sex, zuipen, feesten, na een jaar lang hard werken in een saaie stad of dorp.