1. 2

  Ja, toch!

  Welnu, beste kijkbuiskinderen, ik voorspel u: het zal niet lang duren voor ik een volgende IP ban te pakken heb. Er zal scherp op me worden gelet. Welke meningen geeft hij? Vraagt hij naar een reactie van Carlos en Crachat? Past hij in onze cultuur? Sargasso maakt zich sterk voor een tolerante samenleving? Laat me niet lachen, ze begrijpen het woord niet eens.

  Ik ben wie ik ben en blijf wie ik ben. De redactie kan daarom maar beter overgaan tot een levenslange ban, want ik zal niet veranderen. Geen scheldwoord komt eraan te pas, maar een mening heb ik wel. En terwijl de vaak valse en schuimbekkende scherpte van Crachat en anderen hier zonder problemen wordt getolereerd, wordt er op heel andere wijze aangekeken tegen Cico.

  We gaan de strijd weer aan en elke volgende ban zal ik met trots dragen!

 2. 5

  Maar ik mag toch hopen dat uw goede voornemens voor het nieuwe jaar verder rijken dan enkele (bepaalde) mensen irriteren ?
  Ik denk dat een scherpe tong, hier misschien zelfs meer dan elders, oprijs gesteld word, op voorwaarde dat het niet slechts uw eigen eer en glorie tot doel heeft ?
  Het verschil tussen the kid; Cico !
  En stussen he who’s sick: Sicko :-(

 3. 6

  @Cico: Worden IP-bannen zomaar uitgedeeld of krijg je eerst een waarschuwing? Ik ben er wel benieuwd naar.

  Welke strijd ga je aan? Is dat niet een beetje achterhaalde vakbondspraat, ‘strijd’? Zwaar gedevalueerde woord hoor, strijd. Een meningsverschil op een peppie-en-kokkie-blog uitvechten alsof het een hernieuwde Spaanse burgeroorlog is.

 4. 8

  ¡ no passaBan ! ;-/

  [Overigens, dat omgekeerd uitroepteken, hoe héét dat ? De ~ op de ñ, die heet ‘tilde’, maar die omgekeerde vraag- en uitroeptekens ? En had ù al gehoord van de ‘interrobang’ ?]

 5. 11

  De kersttoespraak van Beatrix staat bol van de multiculti flauwekul en vol met verkapte aanvallen op Wilders en Verdonk. Het ligt allemaal weer aan de autochtonen, die maar eens moeten leren met verscheidenheid om te gaan. Zou Bea al weten dat die zogenaamde verscheidenheid vaak een dekmantel is voor een groeiende groep van intolerante, aggressieve en achterlijke barbaren, die overal respect voor eisen, maar het tegelijkertijd maar bitter weinig aan anderen geven en ook weinig op hebben met de waarden en normen van de westerse democratie?
  De problematiek wordt weer helemaal omgedraaid en het is duidelijk dat ofwel Bea zelf, danwel het links-christelijke kabinet hier weer achter zit. Bea draagt met haar toespraak geen sikkepit bij aan de onderlinge verstandhouding, maar verscherpt deze juist door mensen met terechte zorgen inzake de aantasting van onze vrije samenleving een ongelooflijke klap om de oren te geven. Moet je eens op Elsevier kijke hoe er unaniem negtaief op deze toespraak wordt gereageerd.

 6. 12

  @9
  ’t Ja … Ongelofelijk, maar waar. Voer voor reaguurders…
  @7 & 10
  Een mooi en zorgeloos 2008 toegewenst. Uiteraard niet enkel aan jullie, maar aan iedereen.