( spoiler ) Ik wist dat die dingen vlijmscherpe klauwen hadden maar die kerel dus ook :)
#2
Bismarck
Hoe vies moet het vlees van dit dier niet smaken?
#3
Yevgeny Podorkin
…ik krijg opeens zin een tekening te maken van een kabouter. Waarom perse een kabouter word me niet duidelijk. Een kabouter in een volledig kaalgestript landschap. Bloedverziekend heet. Gooit nog een laatste houtsnipper van resten van zijn hutje op het vuur. Op de achtergrond smeult nog een laatste boomstammetje.
Een kabouter met zijn broek uit EN EEN HELE GROTE PIK MET HAAR.
Zo.
#4
Share
@3 ik denk dat je aan het sublimeren bent, kabouter Podorkin ;)
#5
Yevgeny Podorkin
Misschien wie zal het zeggen ik laat het tijdsbeeld maar aan de perceptie van (de) onschuldige voorbijgangers. En toch he met ASA 500 (of zo, want ik ben geen fotograaf) lijkt het alsof er iets tot een halt komt…
Maar ja, dat beest kroop sowieso al allejezus moeizaam door het leven..
Reacties (5)
Awesome.
( spoiler ) Ik wist dat die dingen vlijmscherpe klauwen hadden maar die kerel dus ook :)
Hoe vies moet het vlees van dit dier niet smaken?
…ik krijg opeens zin een tekening te maken van een kabouter. Waarom perse een kabouter word me niet duidelijk. Een kabouter in een volledig kaalgestript landschap. Bloedverziekend heet. Gooit nog een laatste houtsnipper van resten van zijn hutje op het vuur. Op de achtergrond smeult nog een laatste boomstammetje.
Een kabouter met zijn broek uit EN EEN HELE GROTE PIK MET HAAR.
Zo.
@3 ik denk dat je aan het sublimeren bent, kabouter Podorkin ;)
Misschien wie zal het zeggen ik laat het tijdsbeeld maar aan de perceptie van (de) onschuldige voorbijgangers. En toch he met ASA 500 (of zo, want ik ben geen fotograaf) lijkt het alsof er iets tot een halt komt…
Maar ja, dat beest kroop sowieso al allejezus moeizaam door het leven..