1. 1

  Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat de eerste commenter dit gedrag verklaart aan de hand van ‘eeuwenlange slavenjacht’en ‘kolonialisme’.

 2. 6

  @5: In geval Steve heb ik daar mijn twijfels over. Die is zozeer bezig met zijn windmolengevecht met de Linkse Kerk(TM), dat hij vergeet dat het hier om verwerpelijke praktijken gaat.

 3. 7

  @6 Ik vergeet niets, ik denk dat er elke dag wel iets van politiegeweld in de krant staat (gisteren: 3 politierussen martelen Armeniër dood en verbranden het lijk). Je erover verbazen is pas echt naïef.
  20 jaar geleden kreeg je als Ollander van de Belgische Rijkswacht nog klappen als je ze tegenspraak duldde bij een opstootje.

  Tvangirai die een moordaanslag, uitgevoerd door zijn politiek partner Mugabe, overleefd en vervolgens in de wereld met de pet rondgaat voor steun. Kijk dat zijn pas ontwikkelingen die zorgelijk zijn.

 4. 8

  @ Bismarck: Oh, spraakverwarring. Ik dacht dat je doelde op het veroordelen van die “eerste commenter” door #1.

  @ Steve: “dulden” is een synoniem van “toelaten”.

 5. 10

  @9, Je lekker even helemaal laten gaan op weerloze demonstranten; een van de laatste taboes in NL. Ik schrik meer van het feit dat dit alweer 1,5 jaar geleden is gebeurd.