1. 1

  Mooi he, kan het niet meer helemaal volgen helaas..ik hoor iets van jonge zingende kuwaities gelijkenis met iraki’s (dames) .

  Daar houden de kerels niet van aldaar..krachtige dames.

  Heel sexie…de arabische comments op u tube wat gallig, denk ik. Twee sporen en twee verschillnde vaarten..kan niet goed gaan uitindelijk..Zie je al in b.v. Amsterdam.

 2. 2

  Opvallend, hoe ze met haar ogen flirt (vooral de laatste 2 seconden). Alsof ze daar, gesluierd, het accent op heeft leren leggen. Zoals Marilyn Monroe dat met haar hele gezicht deed. Mogelijk dat het daar lokaal mag, je ongesluierd laten filmen (en ook nog eens flirtend) maar anders is dit behoorlijk gewaagd voor Arabische begrippen. Ookal is het in huis, het filmpje gaat, te verwachten, de hele wereld over.

 3. 6

  Dat zuchten begrijp ik niet zo. Als je door dingen een gelaatssluier draagt is het” kijk eens in de poppetjes van mijn ogen” de enige psychomotorieke mogelijkheid om iets over te brengen.

  Als je op straat loopt zie je de reakties van mannen, wat de bedoeling is bij dergelijk kontakt.

  Als je moet zuchten omdat reaguurder Ron#2 stelt dat je die kunst leert vanwege de sluier snap ik de zuchten niet. De mooiste liedjes van Ohm Khaltoum gaan over sterren en over oogcontact.

 4. 7

  Nee @Larie, er wordt hier een handeling (de ogen naar de camera draaien) in verband gebracht met sluierdragen en Arabische begrippen. Maar misschien is het gewoon een meisje – net als overal ter wereld – lekker relaxed een liedje zingt voor haar broer of zus en na afloop in de camera kijkt: leuk hè.

  Het is de interpretatie die de zucht ontlokt.

  Al zal ik niet ontkennen dat het filmpje ongetwijfeld haar plaats hier heeft gekregen vanwege het feit dat ze Arabische is en een Irakees liedje zingt. Ook weer waar.

 5. 9

  @Larie#8
  En dus, omdat ze Arabische is, kan ze niet meer gewoon in de camera kijken van: “leuk hè”.

  Bevooroordeling.
  Dingen kunnen ook anders zijn.
  Niet alles is gerelateerd aan Koranversen.

  Ze is gewoon een mens.
  Een vrouw.
  So what.

  Gek hè, die Arabisch vrouwen, die kijken in de camera als ze een liedje hebben gezongen. Dat komt omdat ze sluiers dragen en ze van de Koran dingen moeten…

  Niet overdrijven Larie.
  Soms is de wereld heel gewoon.

 6. 10

  Gewoon mee eens. Ik zie toch wel verschillende snelheden in “gewoonheid”. Er zit wat tijd tussen “Daar was laatst een meisje loos … en een fatwa tegen dragen van een broek in Maleisië.

  Strijd tegen verzet tegen gewoonheid, wellicht.

  quote ” “Het is onacceptabel vrouwen te zien die zich als mannen gedragen en zich zo kleden”, aldus de voorzitter van de raad, een van de belangrijkste islamitische instanties in Maleisië.”

  Gewoon, wat is dat eigenlijk?