1. 3

  Rene zal vast verrukt zijn te weten te komen dat de tekst die over het plaatje plakt, een aandoenlijke copypaste is van een comment onder het youtubefilmpje.
  Inclusief pidgin-engels. Naar occasionele traditie met de Dagsluiting.
  Soms ligt poëzie voor het oprapen.
  Postpoëtischmodernisme.
  Maar ja, je moet het zien hé.
  Niet iedereen kan dat kennelijk.

 2. 4

  Eeen paar jaar geleden fietste ik door Kenia en Tanzania. Het was mij bekend dat de Masai een grote reputatie hadden als leeuwenkillers. De leeuwen wisten dat ook, zo werd mij verteld, want zodra ze een mens zagen die wat roods aan had dan maakte ze dat ze weg kwamen. Die angst kwam door de traditonele rode kledij van de Masai.
  Ik dus snel een rood t-shirt aangeschaft en zelfverzekerd en zonder angst fietste ik door leeuwenland.

  En nu maar wachten op een reaguurder die mij met zekerheid weet te vertellen dat leeuwen kleurenblind zijn.

 3. 8

  Een muis met infrarood oogje reageert niet op een rood T-shirt. Maar dat is nog geen leeuw. Nog even wachten @gronk…