1. 1

  die christelijke priesters kijken in ieder geval niet blij en zien er verslagen uit ( mijn interpretatie van de bodylanguage)

 2. 5

  De islam vult het gat van het falend communisme.
  Links nederland is in verwarring maar zal toch de islam steunen. Gevaarlijk. Zeker als je daar de nucleaire erfenis van het communisme bij optelt.

 3. 10

  Meneer Pff op #5, wat u kan kan ik ook! (ik heb immers -net als u- ook nog wel drie luie en gemankeerde hersencellen over die ik voor de grap wel eens kan inzetten voor politieke vergezichten, gewoon omdat het kan!)

  “De PVV vult het gat van het falend fascisme.
  Rechts Nederland is in verwarring maar zal toch het fascisme herinstalleren. Gevaarlijk. Zeker als je daar de nucleaire erfenis van Ter Land Ter Zee en in de Lucht bij optelt”.

  ..en verder: Ethiopische kernbommen zijn doorgaans niet veel krachtiger dan een natte scheet.

 4. 12

  Ethiopisch Orthodoxe priesters gaan gezellig luisteren naar een lezing van een imam en besluiten spontaan om moslim te worden. Nee, lijkt me heel geloofwaardig.

  Hoe vaak hebben we niet al meegemaakt dat een gereformeerde dominee bij een katholieke mis op bezoek kwam en zich spontaan liet bekeren door de pastoor?

 5. 13

  @Carlos, #10: Me dunkt dat je aan een Ethiopische natte scheet in je nek een groter trauma overhoudt dan aan een kernbom op je hoofd.

 6. 14

  10. Carlos, er heerst in NL geen fascimse dus jouw woordspelinkje gaat totaal niet op. Erg studentikoze reactie.