1. 1

  Webmeesteres..u haalt bij de dagsluiting links en rechts door elkaar. Op deze oude situurlijn (twee continentale platen botsen en dan uitgeblusd) is europa links en azie rechts gelegen..soort van.

 2. 6

  Rechts!, nee links, afzakken, Zuiden, MO!…vlug snel. Pff, waarom toch die haast. Zat jullie soms iemand op de hielen of zo? Godskolere zeg, dat jaagt en jakkert me een partij door wort er draaierig van.

  Mag een mens niet gewoon eens een paar daagjes rustig rondkuieren of hoe zat het. Daar, of een kilometertje of wat verderop. Cultuur opsnuiven en zo. Lokale hapjes, drankjes…afijn je pist eens tegen een boom…

  Die mop van die 2 hitsige bokken (vader en zoon) die op de top van de heuvel staan te delibereren…terwijl het in het dal stikt van de malse ranke hindes weettewel…

 3. 7

  Waarom niet naar het noorden vanuit de Oeral, richting Nova Zembla? Frans-Jozef Land, Een cirkeltje noordpool, genoeg te vinden: Wrangel, Jan Mayen, Bereneiland, Spitsbergen, Groenland, Baffinland, het intercontinentale conflict rondom Hans eiland en nog zoveel meer.