1. 3

  Op een gegeven moment ging hij ook Amerika vertegenwoordigen in Tjechië. Vaclav Havel, als president, had hem daartoe uitgenodigd.
  Tot de VS aan Praag zei: “do you wanna do business with Frank Zappa or the United States Of Amerika?”.

  Arguably zijn toen de jaren 60 definitief gestopt :-)

 2. 8

  Tnx #5 maar kutsite VPRO is zoals kutsite VRT: de hele wereld kijkt YT of Vimeo of Dailymotion of … en dat werkt, maar de zgn. slimme mensen van de zgn. slimme mediabedrijven kiezen voor players die haperen, niet laden, enz.

 3. 9

  Die Kutsite is bijeengesprokkeld door 50.000 of wat leden S’z, zal een centenkwestie liefdewerk oud papier zijn. Dat de gefortuneerde linkse elite in de beide huiskamers in België dat zaakje allang in de betere Bengaalse sloppenbuurt heeft laten strippen…mocht de gewone mens dan nog gewoon op standaard media player draaien? Ding buffert b.t.e.w. inderdaad slecht, maar wel de énige kutomroep met uitgebreid digitaal (thema)kutarchief, en de kutsite netjes bijgehouden en aangevuld…

  Twas overigens niet na 10 min. maar na 31:30: “It’s time for revolution…not peasants with pitchforks marching up the streets, but a more modern and efficient approach…infiltration”.

  Enzo.