dagsluiting | Bijna wel…

Carlos en Crachàt verzorgen hier al sinds mensenheugenis tesaam de Dagsluiting, iedere dag stipt om 23.59. Een Hollander en een Belg, beide Europeanen. Vandaag ging voor de hoogste baas van de een het licht uit, terwijl voor de ander juist het licht aanging. Zo is Europa: geven en nemen, maar altijd allemaal winnen, al zestig jaar lang. Om het leed van de een wat te verzachten hier een schoon liedje over al die Hollandse wereldleiders die het nèt niet werden maar bijna wel… Bij hoge uitzondering vroeger dan normaal, maar sommige dagen sluiten nu eenmaal eerder voor sommige mensen soms…
balkbijna

  1. 1

    Hij kijkt toch wel erg beteuterd voor iemand die meerdere malen beweerde de post niet te ambiëren en geruchten daarover afdeed als “flauwekul”. Misschien is zijn mama nu boos en is hij bang voor een standje.

  2. 5

    het proces rond de benoeming van de EU-president ging echt nergens over. Zij die Balkenende niet zien zitten zien dit als een bewijs voor een mening. Zij die Europa maar niks vinden idem. Raar dat de media het benoemingsproces niet scherper hebben aangepakt maar wel uitgebreid over de personen hebben gesproken.

    enne .. dat Holland-Belgie-gedoe raakt ook kant nog wal. Opvallend is dat het altijd de Vlamingen zijn die dit thema oppakken als zij iets hebben binnengehaald.