1. 2

  Begrijp ik dit ?

  Subliminale sex+real man advertenties. Incl. mitrailleurs, fijne vrienden en een hele vette leren band met superzaadcellen om je schouder.

  Zover waren we trouwens zelf ook al in 1897. In een Nederlandsch leesboek voor de hoogere klassen van de H.B.S. uit dat jaar waarin met vaardige pen het Leeven rond de Kampong wordt geschilderd, maar dat zich afspeelt in de omliggende kazerne, leest de bijna gediplomeerde en op bijna alle andere gebieden gefnuikte 18-jarige veel over broers die ook naar de Oost gingen, eergevoel, fijne marschmuziek, je eigen spuit schoonmaken, praatje met den commandant, op patrouille, hinderlaag, enz enz.

  Drama, gevoel, soldatenvriendschappen, vuile Atjeërs om en alom.

 2. 3

  @2
  Het is nog veel erger. Ga maar terug naar de hexenverbrandingen ensow in Holland nogwel.
  Lastig dilemma 2009 vs. de middeleeuwen.
  Men dient de middeleeuwen begrijpen om de moderne barbaar te beheersen?
  Wat zegt u eigenlijk???
  O, grote nietszeggende.

 3. 5

  @3 uw schoolgeld -ooit- was tevergeefs betaald. (Dit was ooit een grap in de krant, nu werkelijkheid)

  En anders ….
  En te betreuren is….
  Dat een dergelijke mate van (USA-NL-laagst) onbenul ons nu heeft bereikt…
  Waar is geld voor domkoppen als je het nodig hebt….

 4. 6

  @5
  Ik begrijp de humor wel enzo, beetje van duinachtig. Maar wat wilt u nu eigenlijk zeggen?
  Om het voor de gemiddelde linkse patjepeejer duidelijk te maken, uw bewoordingen: Men mag van de moderne barbaren niets ten kwade zeggen want in de middeleeuwen en later daarna hebben wij (blankenken) groot kwaad gedaan???
  Ruik ik arrogantie?

 5. 7

  Prrt, niet denigrerend doen tegen O Man van Smarte met de doornenkroon#2. Heeft heimwee. Naar industriële revolutie, Tachtigers, Max Havelaar, Kunst om de Kunst, emancipatie van de arbeidert enz.enz.enz. De 1ste WO/ de Boerenoorlogen de de, ga er bijna van stotteren, Kaameraadsachp vooral ook. Toen. Samen uit mess tinnetjes eten, mááánden wat zeg ik jáááren van huis in takki-takkiland gezellig inboorlingen als vliegen aan ’t afknallen. Fijne Marschmuziek, Eergevoel…een beetje het fishermans friend gevoel voeljewel?

  Ja, en logisch dat je daar dan ’s nachts een beetje over legt te te te…emmeren

  Want de Romantiek is toch dood meneer?

 6. 8

  De Romantiek is gotsakkes starnakel dood meneer.

  Dat heeft u goed gezegd meneer.

  En we zijn zo wijs en we snappen het allemaal zo goed, en alle buitenlanders het land uit en wist je dat Paul de Leeuw en Gordon jaja jaaaah jaaaaahhhh jaaaaaaaaahhaaa

  Ik ben nog het meest trots op de transistoren die onze cultuur mogelijk maken. What do you think of western civilisation ? I think that would be a very good idea.

 7. 9

  ze zijn hier bang in Nedeland,als ik het voor het zeggen had,alle buitenlanders het land uit
  MOORDENAARS en Verkragters in een fliegtuig boven zee luik open maaken en weg er mee een jaar dan was het zo een stuk minder.

 8. 12

  @ gronk

  Zou je je mededenkers alsjeblieft niet hier willen uitnodigen? Dat jij dit soort vrienden maakt in je zuipkeet is nog tot daar aan toe, maar waarom spoor je ze aan om ook hier te komen reageren? Neem nog een hollandia, want voor jou zijn toch ook alle semieten eender?