1. 3

  Het was de tendentieuze berichtgeving in de Telegraaf, die deze rellen veroorzaakte. ;)

  Wat ik even niet vinden kan: iemand een overzichtje wat het voor de doorsnee Griek inhoudt, die hervormingen?

 2. 4

  Anoniem, dan bestaan er geen echte democratieën, want wat je beschrijft komt overal op de wereld voor. Ook in Nederland als de ME zich weer eens mag uitleven.

  Smerissen zijn dan ook losers, ook dat is een universeel gegeven.

 3. 5

  @4: Vandaar mijn moet dat nou. Iedere keer als ik met dit soort foto’s geconfronteerd wordt, verlies ik vertrouwen in de maatschappij. Mensen die opdracht geven tot dit soort knuppelwerk zijn wat mij betreft geen haar beter dan de Tokkies met een license to knuppel die het uitvoeren.

 4. 8

  @4 Klopt, dat wou ik nog maar even benadrukken. En ja Bismarck, dat moet! Het hoort niet thuis in een democratie en het moet aan de kaak gesteld worden. Elke dag weer.

 5. 9

  @2 :doen ze hier ook hoor

  @3: de gewone griek ,die gemiddeld 42 uur per week werkt en ook gemiddeld met 65 met pensioen gaat, verdient zo’n 500 tot 800 euros terwijl prijzen tegenwoordig vergelijkbaar zijn met hier.
  dus dan kun je wel een voorstelling maken wat ‘hervormingen’ voor hen gaan betekenen denk ik.

  mn schoonmoeder moet regelmatig geld naar oma sturen voor gas enzo. en oma moet nog steeds olijven en abrikozen plukken.

 6. 12

  @3 Gisteren bij EenVandaag; Grieks eilandje Skopelos waar iedereen opeens zijn waterrekening moet gaan betalen (met terugwerkende kracht). Deden ze voorheen ook wel, alleen niet in euro’s maar met ‘gunsten’,
  zonder btw bonnetje…