Closing Time | I’m Growing Old

Foto: Ted (cc)
Serie:

Groei is krimp. Groei is langzaam vervagen. Althans is deze versie van een door Tom Jones en Jools Holland uitgevoerde cover van Bobby Cole’s  ‘I’m Growing Old’.

Ik word doffer in de ogen
Ik word zwakker in mijn praten
Ik word dieper in mijn zuchten
Ik word langzamer in mijn lopen

Om over na te denken: hoe ouder je wordt, hoe meer verleden je bent.

Reacties (2)

#1 LDraoui

“hoe ouder je wordt, hoe meer verleden je bent”

Wat een mooie zin

  • Volgende discussie
#2 Frank789

‘In 1973 kwam liedjesschrijver Bobby Coles naar me toe met een nummer waarvan hij vond dat het op mijn lijf was geschreven. I’m Growing Old heet het. Mooi inderdaad, maar toch wat ongepast voor iemand die zoals ik toen begin 30 was. Maar ik ben het nooit vergeten en dit leek me het moment er iets mee te doen”.

https://www.volkskrant.nl/beter-leven/een-afscheid-op-zijn-80ste-nou-tom-jones-heeft-net-weer-een-nieuw-album-gemaakt~b75db3aa/

  • Vorige discussie