Closing Time | F.S. Blumm & Nils Frahm

Foto: Ted (cc)
Serie:

Nils Frahm is hier meer dan eens voorbijgekomen, ook in een samenwerkingsverband, maar nog niet met F.S. Blumm. Het album 2X1=4, dat deze zomer uitkwam, is hun vierde cocreatie. Het is een album dat voortkomt uit hun gezamenlijke liefde voor dub, met een twist. Het resultaat is een beetje maffe kabbelende muziek met niet veel meer dan een knipoog naar dub.

Reacties (2)

#1 okto

Frahm die ken ik natuurlijk wel. Maar Blumm ken ik vooral van z’n projecten met Harald ‘Sack’ Ziegler in het duo Sack & Blumm. Ik had gemist dat hij vaak samenwerkt met Nils Frahm.

  • Volgende discussie
#2 beugwant

Of het Frahm of Blumm geloof ik verder wel, maar die met de klak op doet me denken aan een zekere Superbobus, die als jazztoetsenist zijn sporen verdiend heeft.

  • Vorige discussie