1. 1

    Joh, dat is volgens mij gewoon weer die sax die ook in Sonnentanz is gebruikt, maar dan langzamer haha…of misschien in een iets andere variatie. Het lijkt me in elk geval van dezelfde sample-cd af te komen, ook de piano. Niet dat dat erg is.

  2. 3

    @2: Jaja die ken ik nog wel, en dit is zeker techno, zij het uit den ouden doos…maar ik ben ook een ouwe doos geloof ik. Lekker wel, doet me denken aan de Gasfabriek. Ik had eigenlijk gedacht dat ik het na 2 minuten zat zou zijn, maar dat valt mee.

    Nou ben ik ook in een vreemde mood. Ben al veel te lang wakker. Maar echt, veel te lang. Mijn poezebeest loopt op zijn laatste pootjes, naast nog een paar andere dingetjes die spelen, en ik loop op adrenaline…pff emoties…voor ik daar helemaal op leeg loop zet ik de muziek gewoon uit en pak een boek. Altijd goed voor een beetje rust in het hoofd.

  3. 4

    @3: Dit zeker wel (ik zou Hale Bopp zeker geen techno noemen), maar die van zaterdag niet? Laten we het er maar op houden dat over muzieknamen nog minder te twisten valt dan over maak.