1. 1

  Altijd vol ongeloof (*stikjaloers*) als ik dit album luister: 23 jaar was hij toen dit album uitkwam. En dan al zo schrijven, arrangeren en uitvoeren! Martha blijft m’n favoriet.

 2. 2

  En wat is de beste Closing Time volgens u?

  De Closing Time die me verrast, ontroert of de CT die zo slecht is dat ik als een konijn in de koplampen blijf luisteren. Eh, konijn is het goede woord niet, als een ramptoerist, zou ik moeten zeggen. Alsof ik me maar met moeite kan losrukken van de foto van iemand wiens cosmetisch chirurgische ingreep helemaal verkeerd heeft uitgepakt.

  Dan zijn er nog de CTs die door mij vergeten parels naar boven brengen en die een stortvloed aan herinneringen meevoeren. Of de CT die me aan iets totaal anders doet denken, zodat m’n eten koud wordt omdat ik op de jijbuis blijf hangen. Dan begint het hier met een synth, en eindig ikzelf met Steen’s 101 barz “Haat” of een mopje Meshuggah.

  De vervelendste zijn die CTs waarvan ik het gevoel krijg alsof ik naar binnen zit te gluren, recht in iemands mid-life crisis. De leukste is die leuk is, een hoop discussie oproept of een zooi andere video´s triggert. Reggae lijkt aan dat laatste steevast te voldoen.

 3. 3

  En wat is de beste Closing Time volgens u?

  Die waar de clip het minst interessant is.
  Die van okto.
  Die nieuw voor me zijn.
  Die gaan over muziek.

  Of wil je voorbeelden uit de afgelopen jaren?

 4. 4

  @3: Tss, en ik denk nog: nu krijgen we de een na de andere Closing Time. Van Leonard Cohen, van Semisonic, Green Day of een nog onbekende cover van een of andere youtube amateur?

  Tja, de beste Sargasso Closing Time kan natuurlijk ook, maar dat is meer iets voor de Sargasso lijstjes van Steeph. Hoewel het ook kan zoals in #2 en #3.