Closing Time | Boyaye

Foto: Ted (cc)
Serie:

Ik had al een poosje niet aan Burundi gedacht, toen ik in de krant las dat de president overleden was aan een ‘hartaanval’. Dat kon ook niet anders, want de president had zelf verklaard dat covid-19 het land niet zou treffen, omdat het onder bescherming van God stond. Wat bij mij de vraag deed rijzen: hebben ze daar hun gospel een beetje op orde? Het antwoord is ja.

Reacties (4)

#1 Rigo Reus
  • Volgende discussie
#2 beugwant

@1: Zo! daar vallen me toch een boel deuntjes uit mijn tienertijd op hun plaats!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Bismarck

Werd wel eens tijd voor een beetje karma. Er staan wat mij betreft nog wel een paar meer regeringsleiders op de nominatie voor ironische coronasterfte.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 beugwant

@3: Maar of dat de schade onder regeringslijders wezenlijk zal verminderen?

  • Vorige discussie