Closing Time | Anathema

Foto: Ted (cc)
Serie: Dossier:

Covid-19 heeft weer een slachtoffer gemaakt in de culturele sector. Er is niemand dood (voor zover ik weet), maar doom/death pioniers Anathema hebben hun loodzware bijl er bij neer gegooid, als gevolg van dit klotejaar. Wellicht kent u ze nog van vroeger, uit de tijd dat hier op deze site hele epistels werden geschreven over dit soort bands. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik ze eigenlijk alleen maar ken van nóg langer geleden, uit hun doom/death tijd; later gingen ze meer de progressieve kant op, en ben ik ze een beetje uit het oog verloren (niet per se daarom hoor).

Hoe dan ook, A Dying Wish blijft één van de betere nummers die ik ken in hun genre. Sterkte mannen, en hopelijk komen jullie in de toekomst nog een keer terug, als het beter gaat.

Reacties zijn uitgeschakeld