Closing Time | Amsterdam Klezmer Band

Bizar – onze eigen Amsterdam Klezmer Band is nog nooit langsgeweest in Closing Time – en dat terwijl ze internationaal veel bekendheid genieten. Dat moet natuurlijk rechtgezet worden. Zeker gezien het feit dat het prima past in het streven tot meer diversiteit hier. Hier samen met de van oorsprong Zuid-Afrikaanse Cata Pirata.

 1. 1

  Bizar, inderdaad. De Amsterdam Klezmer Band is altijd een feestje in het theater. Ook leuk in de auto trouwens, als je in een chagrijnig makende file terechtkomt. :)

 2. 4

  @3: Ja ik heb drie jaar lang al die tijd aan je gedacht :-P

  Nee, zonder gekheid, ik zag het toevallig staan terwijl ik even via de zoekfunctie keek of er al eerder klezmer langsgekomen was.

 3. 5

  “ik zag het toevallig staan terwijl ik even via de zoekfunctie keek of er al eerder klezmer langsgekomen was.”

  Ja, zoiets vreesde ik al toen ik mijn reactie schreef.

  Ach, ik vergeet je laatste zin gewoon. Op zo’n mooie zomeravond wil ik zwijmelen van:

  “Ja ik heb drie jaar lang al die tijd aan je gedacht”

  Mmm.

  :)