1. 2

  Je loopt achter Crachat ;-)

  Overigens voorspel ik dat dit een cult hit wordt.
  In de perskamer werd er al heftig gebedeld bij de voorlichters van het CDA om een exemplaar.

 2. 4

  Terwijl ik toch in ieder reclameblok een blije mode-homo in een Robijn-commercial voor witte was hoor stellen dat “Nederland aan het onttrutten is”?! Dit T-shirt is de vertrutting ten top, maar de miljoenen kiezers achter de Utrechtse Heuvelrug hebben dat blijkbaar niet door?

 3. 9

  Vet cult ja. Juist omdat je als hippe jongere helemaal niet geassocieerd wilt worden met de stijve burgerman Balkenende wordt het een daad van rebellie om hem te dragen.

 4. 15

  Ik vraag me toch af hoe de reacties zullen zijn als je komend weekend de dansvloer betreed met een dergelijk shirt? Vermoedelijk krijg je meer klappen dan schouderklopjes, maar dat is ook maar een vermoeden.

 5. 24

  Ja tuurlijk Gerrit,…kan jou het schelen,.. doe ook es lekker gek. Maar,..met een bruin T- shirt?? Nederland is toch aan het onttutten geslagen? ”Wat wit is moet wit blijven”…is toch nu de slogan!,..ach je weet wel. Hagelwit,..en dan de tekst met van die blinkende matzwarte nagels erop misschien……

  Anders is het normen en waarden van lik-me-vestje….

 6. 29

  Wat een absolute hit is dit t-shirt. Van een cda fan gekregen. Gisteren aangedaan in het Amsterdamse nachtleven en nog nooit zoveel positieve aandacht gehad.

  Ik denk dat Balkenende wordt onderschat. Hoorde dat op Hyves meer dan 30.000 jongeren Balkenende als vriend hebben.

  Vandaag voor vrienden 5 t-shirts besteld en hoorde dat er nu al ruim 10.000 zijn besteld.

  Ik had het nooit gedacht, maar let op: Balkenende wordt de held van het najaar.

  Een niet CDA’er uit Amsterdam