Canard du Jour (2): Candy Barr

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Canard du Jour Logo, klik voor vergroting

Het idee was simpel. Kruip in de huid van een Marokkaanse moslima. Doe alsof je lesbisch bent. Huur een model en maak verleidelijke foto’s. Verzin een pakkende naam. Candy Barr. Kies een weblog uit dat goed bezocht wordt en volop in de belangstelling staat. Plaats politiek incorrecte stukjes, en kijk wat er gebeurt.

Het was allemaal maar een geintje. Met de vriendelijke groeten van de nachtmerrie van het Volkskrant-weblog, Robert Engel.

Reacties (3)

#1 Carlos

Er ontstaat tegenwoordig zoveel incrowd, zoveel verschillende tumoren, daar kan/wil ik niet overal mijn neus in steken. Dus een updeet is wel gewenst: waren ze boos de VK-loggers/bezoekers, is de VK-directie ontbrand in woede en wat heeft GS-er Lucas de Linkse Lul ermee te maken ?

  • Volgende discussie
#2 ene Jacobine

VK-loggers/bezoekers vertrouwen het internot niet meer en zoeken huilend steun bij elkaar, terwijl Robert Engel een transfer heeft gemaakt naar de site van Lucas.

Overigens, als je dat Volkskrantblog leest krijg je wel meer waardering voor Sargasso, wat een kutsite zeg, webstreepjelog is er het walhalla bij!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 TRS

Lekker op tijd zeg.

  • Vorige discussie