1. 3

  Het is juist de tegenoverzittende manspersoon die geheel Niet spoort. De dame geeft duidelijk aan dat ze die camera niet wil en hij gaat door met een achterliggende bedoeling blijkt. De ingehouden intonatie van de man zegt mij genoeg.

  Eigenlijk vreemd dat niemand anders hier dit zo ziet, het wordt dus normaal gevonden wat deze meneer doet. Nou ik vind van niet.

 2. 4

  Die meneer gaat voor zijn american dream. So what.

  Daarentegen heb ik het nu al wel medelij met Britney haar tweede kindje…
  Wat voor shit gaan die allemaal meemaken?

 3. 6

  Die tegenoverzittende manspersoon is juist heel slim (“er is geen tijdmachine, althans NIET DAT WIJ WETEN”!). En hij zit fijn een potje te flirten (soort van) met een van de begeerdste vrouwen van de momentele wereldmacht.

 4. 7

  Hoe kan je dat toch stellen gewaardeerde @Mark. Je ziet toch (?) dat hij dit moment van gestelde vertrouwen wil uitbuiten ten nadele van deze dame in een moment van zwakte in de hoop op enkele seconden roem als niksnut zijnde.

  Wie heeft niet zo’n moment van zwakte ? Je zit wat aangeslagen, zeg maar ietwat onbevangen, tegenover een bekende die fluisterend je uitspraken probeert te ontfutselen omdat hij weet dat de remmingen los zijn.

  Ieder hier kent die momenten, zo ook op Sargasso waar soms na de randen van de nacht uitspraken worden gedaan die vanuit het hart komen maar in de regel worden achtergehouden en naderhand worden betreurd. Maar ze staan er dan, ik vind dat hartverwarmend maar in deze topic geheel kwaadaardig als zo’n lul (excusez) daar misbruik van maakt. Misbruik? jazeker want U en ik kunnen het zien op het web, hij heeft zijn verslag vanuit privesfeer wereldkundig gemaakt..for ever…Om de man met de beslagen bril in de Sjef van oekel serie te citeren …BAH en nog eens BAH.

 5. 8

  Blowen doe je als stel gezellig met zn tweeën, maar deze Kevin had even geen zin, maar had een leuk ander plannetje. Een filmpje waarin hij een vermoeide en onzekere B. ff lekker gek maakt en publiek voor gek zet.

  Way to go @Kevin. Wat Larie zegt dus, bah.

 6. 9

  Larie, doet u ook aan aromatherapiën? Ben anders zeker dat je ze verkocht krijg.

  Over het begrip “privésfeer”: Begint de video niet met een discussie over de status van de camera? Lijkt me dus dat d’n Brit best wel op de hoogte is.

  M.a.w. -en dan nu een bommetje, na lang nadenken- kan dit, beste mensen, in scene zijn gezet?

 7. 12

  Voor zover ik weet is Britney niet geselecteerd op haar intelligentie, maar op andere kwaliteiten. Waarom dan de interesse in dit filmpje?

 8. 13

  @Mescaline: Nu fris (?) terug in the low lands zou ik het waarderen eens een Whiskey met u irgendwo te drinken en wat te keuvelen. U steent. Bij deze toestemming mijn data, indien gewenst uiteraard, te overhevelen, geachte redactie:)

 9. 14

  @BdB, Aromatherapiën? Wat is uw link in deze. ik ben een beschaafd mens met mijn sporadische zwakheden wetenschapper en vind de meneer met camera een zak, that’s all.

 10. 15

  Als Kevin dit filmpje heeft gemaakt en zelf heeft gelekt is het een inderdaad nogal een lulhannes. Dat wisten we sowieso al van zijn ubernichterige “jam” Popozao. En dat is ook meteen het enige waar hij misschien nog om herinnerd zal worden. Dat en het feit dat hij met Britney heeft/had.

 11. 16

  @Larie, over die geurtjes, awel dat je over iets (v)luchtigs toch een heel mooi betoog in elkaar kan zetten.
  Noem het ’n indirect compliment.

  Voor de rest vind ik die cameraman en Brit, resp. “wel grappig” en “’n domme truttebel”.
  Kennelijk verschillen we daar dus over van mening.

  maar nu niet boos worden, hé?

 12. 18

  @BdB, nee joh..er zijn van die dingen die klein zijn maar toch ook groot en dan sla ik wel eens door. Ingetogen in de regel maar een enkele keer ram ik er het uit, send is onherroepelijk niewaar.
  Ik heb wel eens, meerdere malen, met ijzerdraadjes een geposte brief uit de brievenbus geplukt ( en een keer hele dag in de bak gezeten,gesnapt) vanwegen spijt ( de liefde, U kent het wel(:). Maar dat kan op een log niet…maakt ook weer kwetsbaar.

 13. 20

  @Larie, voor mij is op “Plaats” klikken altijd weer een duik in het onbekende… brr…

  Nu duik ik wel in bed, anders lig ik er morgen alleen in.
  Dat zal Kevin waarschijnlijk ook al ondervonden hebben.

 14. 23

  De verklaring is simpel: als je deze video terugdraait hoor je duidelijk har commentaar op de situatie in het midden-oosten. Wie is hier nu de tuttebel, huh?