1. 1

  Bush als antwoord op de vraag waarom ze (rep) de verkiezingen hebben verloren:”I think people would like congress to be honest and ethical”. CNN, 19:17

  eehhhm.

  tsja

 2. 4

  Nee @grobbo wat boven maaiveld figuren zeggen vind ik niet zo doorslaggevend..wat ze Niet zeggen daar let ik altijd scherp op. Ben gewoon verheugd dat hij van het toneel is verdwenen, te star te nauw te “handelend als iemand die de dood voor ogen ziet, als u begrijpt wat ik bedoel”.

  Time to go.

 3. 7

  Wat een geweldig propagandakanaal voor de neocons is dat CNN toch. Off-topic, het spijt me, maar ik moet het even laten zien: “The seismic shift that midterm elections brought […] was welcomed by […] a world […] outraged over the harsh methods the Bush administration has employed in fighting terrorism.”

  Interpretatie: de wereld haat het dat Bush tegen het terrorisme vecht. Gelukkig voor al die Amerika-haters zijn nu de godloze Liberal Democrats aan de macht. Bin Laden zal nu wel gauw met een AK-47 op Capitol Hill verwelkomd worden.

  re: Rumsfeld: ik vetrouw die makkers voor geen meter. De enige reden die ik zie dat hij aftreedt is om achter de schermen de nieuwe strategie voor de Republikeinen mee te helpen bedenken.

 4. 9

  I don’t understand your indignation and hostility toward me. I have never said I would not resign, I always said that if the people ask me to leave I would go, my response to the current situation is just proof of my high sense of responsibility and willingness to face tough decisions. So please, don’t give me your liberal biased ‘Schadenfreude’ to use a European term, cause I stand tough on my decisions to bring freedom to the Middle East, as we did to Europe, Asia and Africa. History will proove us right.

 5. 11

  @Carlos,

  Waar vind je in godsnaam zo’n foto?? In deze context heeft de vorm van het Pentagon gebouw wel een heel ranzige connotatie ;)