1. 1

  2 doden maar, Bush hoeft toch niet voor elk wissewasje uit zijn bed te kruipen. Hij is president van de verenigde staten geen congierge.

 2. 2

  2 km afstand van het huis van mijn zoon. Gisteren even geschrokken en toen ik de exacte plaats van de crash op CNN had ontdekt opgelucht adem gehaald. Ik heb tot nu toe niet aan de doden gedacht. Sorry.

 3. 3

  “Ik heb tot nu toe niet aan de doden gedacht. Sorry.”

  Zeg je dit nou om jezelf als een kleine bikkel neer te zetten? Of is dit humor? Of denk je eigenlijk stiekem wel aan de doden? Vragen… Vragen…. duister…

 4. 4

  Gaan we nu al ongelukken met twee doden breaking news noemen? Dat is waarachtig de waan van de dag!

  Ik vermoed een erg selectieve berichtgeving (of heb ik bijvoorbeeld deze dik een maand geleden gemist, maar is die ook geplaatst)?

 5. 5

  Hilarisch commentaar: het is de schuld van die woonwijk dat er dooien zijn. Toen de basis werd gebouwd stond die in het midden van nergens.
  Toen werd San Diego groter.

  Die lui hebben dezelfde spindoktor als Bos.

 6. 9

  Ik zie dat de plofkip een klaplong heeft opgelopen: tafka plofkip. Humor. Reden?

  Oh, en vliegtuigen vallen naar beneden, soms met slachtoffers. Sinds de Bijlmer ben ik niet meer verrast en lig ik nergens wakker van.

 7. 10

  @7: Dat doet verder niets af aan mijn vraag waarom dit nou net nieuws is. Bijna dagelijks verongelukken er wel ergens meerdere mensen en als dat om twee (of 5 of 13 of 26) gaat, wordt dat normaal door Sargasso genegeerd. Waarom in dit geval niet?

 8. 11

  Omdat het op DAT MOMENT GEBEURDE!
  Het is ook maar het Internet, Bismarck, verstrooiïng soms, ende leering.

  Het is 00:12, en je waarschuwt via dit mooie kanaal dat er een vliegtuig, met op dat moment dodental onbekend, is neergeklettert op een woonwijk.

  Da’s al.