Borsten in het nieuws

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (9)

#1 Krekel

Die ex-kapster doet wel een rare workout, zeg. Geen wonder dat ze zo mollig is. Niet dat daar iets mis mee is trouwens.

 • Volgende discussie
#2 Yevgeny Podorkin

Hoezo “in de weg”? Sinds wanneer zat iets in de weg? Typisch Nederlands weer: elk perkje geknipt alle paden geveegd er mag geen blaadje verkeerd liggen of de roteb staat je met bladblazers op diesel uit je nest te gassen…

Laat waaien die boel.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Anoniem

Ze is niet Nederlands dus maar weer in de kast met die kansloze “je mag in nederland niet boven het maaiveld uitsteken” poep.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 trialanderr0r
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 zmoc

Het is dat mijn kapsel sinds enige tijd dusdanig kort is dat ik het zelf wel kan knippen, maar voorheen selecteerde ik mijn kapster toch wel zeker op dat ze een lekker zacht buikje had om mijn schouders en rug mee te masseren tijdens het kappen. Maar borsten zijn ook goed, natuurlijk. Ze moet gewoon d’r tarief verhogen, dan komt het vanzelf goed:P

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 DrBanner

(bedenkt zich al borstelend:) ik moet ook nodig weer naar de kapster…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 zmmmmc

Potjandrie ik zie nu pas dat je bij het plaatje kunt doorklikken naar 8 varianten! :-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 sikbock

pff.. borsten who cares.. doe mij maar girls & guns..

http://www.break.com/index/skinny-girl-owned-by-desert-eagle.html

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 larie

Borsten..ik heb drie breinen, ruggemerg, reticularis en neocortes.

Bij borsten staan ze allemaal op tilt/eenvoudige van geest.

 • Vorige discussie