Blanke leider zoekt allochtoonse negerinnen huidskleur even geen bezwaar

1492, zeg ik u?Marco Pastors heeft het ook niet makkelijk. Anno 2006 zijn vrouwen en allochtonen op de kieslijst de stemmentrekkers, althans dat denkt de leider van Leefbaar Rotterdam te concluderen uit de zetelwinst van de PvdA bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Enwel daarom wil Pastors op zijn eigen kieslijst nu ook allochtonen en vrouwen. Maar het gaat allemaal nog wat schoorvoetend:

Quote du Jour„Net zoals zo vaak in de geschiedenis loopt de blanke man weer voorop, maar we zouden graag zien dat ook vrouwen en allochtonen zich aanmelden,’’ aldus Marco Pastors (AD.nl).

 1. 1

  Elke keer dat die man z’n mond opendoet, komt er een stroom stupide gebral uit. Dat wordt wel gezellig in de Kamer, met hem en Sörensen. Tourette-taferelen zoals we die bij de LPF niet eens meemaakten, schat ik zo…

 2. 3

  Je zou zeggen dat hier de kans voor Joao Varela (ooit 2e op de Lijst Pim Fortuyn) hier voor het oprapen ligt, zeker nu de LPF geen lange toekomst beschoren lijkt, maar Varela schijnt minder gecharmeerd te zijn van Pastors dan van Fortuyn.

 3. 4

  Varela is de Andy van der Meyde van de LPF: die kan echt Helemaal Niets, zelfs voor een LPF-kamerlid. Nee, laat Pastors zijn eigen ondergang maar gewoon met blanke jongens onder elkaar bewerkstelligen.

 4. 5

  Je kunt een heleboel nare dingen over een xenofobe macho met een te flink uit de kluiten gewassen ego, zeggen. Maar gelukkig hoeft dat in het geval van MP niet. Zijn zelfportret is duidelijk genoeg.

 5. 8

  Goh… wat zijn we weer leuk links bezig op Sargasso.

  Als Pastors had gezegd dat hij enkel blanke mannen in zijn partij wilde, was het óók niet goed geweest. Damned if you do and damned if you don’t.. soms denk ik dat dit het Geenstijl.nl van links internet is (met veel minder bezoekers, dat wel).

 6. 9

  @JSK: Tja, als die man eerst een aantal jaar aan allochtonenbashen doet, dan komt het wat ongeloofwaardig over als hij nu ineens allochtonen op zijn lijst wil (nadat hij aan diezelfde allochtonen zijn nederlaag ten aanzien van de PvdA heeft te danken). Dan kan Sargasso nog zo links zijn, maar dat maakt de constatering niet minder waar.

  Overigens valt dat geenstijl wel mee, er wordt niet in rare taal gepraat (feauteaux, pliesie en dat soort woorden) en er worden ook minder mensen een onthoofding, verkrachting, verbanning of andere narigheden gewenst. Daarvoor neem ik het kleinere aantal bezoekers wel op de koop toe (maakt het voor mij ook makkelijker om ieders reactie te lezen).

  Desalniettemin: Probeer eens inhoudelijk te reageren op dit artikel.

 7. 10

  Tja, als die man eerst een aantal jaar aan allochtonenbashen doet,

  Eh… wat? Moslimbashen heb ik van em gehoord, maar allochtonenbashing? Dacht het niet.

  (nadat hij aan diezelfde allochtonen zijn nederlaag ten aanzien van de PvdA heeft te danken)

  Nederlaag? Eén derde van Rotterdam stemt nog altijd LR.

  Desalniettemin: Probeer eens inhoudelijk te reageren op dit artikel.

  Precies mijn punt: er is geen inhoud om op te reageren. Er wordt geinsinueerd dat Pastors een racist is (leuk hè, door mensen als Carlos begint het een geuzennaam te worden) zonder enige onderbouwing. Het is een mening die ter kennisgeving wordt verkondigd, geen inhoudelijk stuk.

  En Bismarck “desalniettemin”? Ik wist niet dat jij de Dikke van Dale op de boekenplank hebt.