Best bekoorlijk

toen gelul nog heel gewoon was Het beleid tegen de smalende spreekkoren lijkt te werken. Tijdens Heerenveen-Feyenoord werd de scheidsrechter vanaf de uit-tribune, op de wijs van “Sylvie is de hoer van Amsterdam”, toegezongen met “Bossen, je blijft een nare man”. Komende week zullen de supportersverenigingen naarstig trachten om goeie melodieën te vinden voor de volgende koren:
-“Temmink, doe toch niet zo flauw” (drie keer klappen, armen spreiden)
-“Braamhaar, het ligt ietsjes genuanceerder” (bij ‘ietsjes’ vervaarlijk naar het veld wijzen)
-“Luinge, we begrijpen waarom je fluit maar probeer het alsjeblieft toch ook eens van onze kant te bekijken (olé olé)”

 1. 10

  Die spreekkoren krijgen veel te veel aandacht. De Ado fans hier op mijn werk vinden het alleen maar leuk als de wedstrijd wordt gestaakt en dat ze zo veel aandacht krijgen. Ja komop, daar doe je het toch voor. Je gaat niet mensen lopen beledigen in de hoop dat ze het leuk vinden. Je zou als speler of scheidsrechter gewoon vriendelijk moeten gaan lachen naar die supporters, met de duim omhoog.

 2. 14

  haha, dank job …

  na harde overtreding van Gyan gisteren:

  “Bossen is de volgende …”

  spreekkoren zijn van alle tijden,
  verontwaardiging erover is eenzijdig en selectief,
  schelden doet geen pijn toch ? maar blijkbaar is het bijzonder storend achter de decodert in de huiskamer of het buurtcafe.

  who cares ? van wie is het voetbal eigenlijk ? de clubs ? wie zijn dat dan ? de spelers ? de wedstrijdbezoekende supporters? de tv kijkers ?

  als het aan john de mol cs. ligt( en dat ligt het zon beetje…) steeds meer het laatste, wil je straffen, dan ook gewoon een paar wedstrijden geen tv ipv geen publiek …

 3. 18

  Bossen, je blijft een nare man

  dat weet ie zelf ook wel!
  alleen moet ie het wat vaker horen

  enne wat is dan toelaatbaar en wat niet,
  en wie pepaald dit dan?