1. 1

  “…Politieke ervaring en kennis onbelangrijk.”
  .
  Berlusconi heeft groot gelijk. Kijk maar eens naar het gezeik rondom de JSF. Allemaal mensen met ervaring. En een zooi dat ze ‘r van maken! Daarnaast zijn ze nog lelijk ook.

 2. 2

  De van kleurverschietende, gereformeerde streken/Katholieke ratten, CDA-ers weten bij god niet wat ze met hun houding en hun harde JSF aanmoeten. Ze zijn wel van dezelfde fractie.

 3. 5

  Zo werkt het toch? Mensen zonder verstand van zaken stemmen op mensen zonder verstand van zaken, die op hun beurt beslissen over zeer belangrijke zaken en daarbij de adviezen van mensen met verstand van zaken negeren.

  Uit de Volkskrant van afgelopen zaterdag een stukkie over de JSF. Dat ding is duur, maar werkt gewoon uitmuntend. Te vaak wordt er, vanuit een politieke motivatie, slecht materiaal geleverd aan het leger.

  ‘Eindelijk een voertuig dat niet is verpest door de politiek of de Nederlandse industrie’, zegt een oudere onderofficier, die regelmatig de poort uitrijdt in een Bushmaster. ‘Alles doet het, zoals het is bedacht.’ In zijn loopbaan heeft de sergeant-majoor heel wat meegemaakt. ‘Dan moet er een Nederlandse versnellingsbak in die eigenlijk niet past, of extra pantserplaten die te zwaar zijn voor het onderstel.’ (http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1184253.ece/De_JSF_is_van_ons_allemaal)

 4. 7

  Eindelijk positieve discriminatie, nog niet goed.

  Misschien trekt het wat aandacht naar Europa.

  nieuwe slogan: Europa? eigenlijk best leuk/lekker

 5. 8

  6. Hoe zou jij het willen noemen? Of ben je defensiewoordvoerster zelf?

  In de 2e Kamer zit sowieso niet zoveel moois. Sabine Uitslag misschien uit Dalfsen. Maar uhhh CDA-achtergrond.

  Albayrak ziet er ook goed uit.

 6. 9

  Wel weer opvallend dat er een heleboel staat over uiterlijke kwaliteiten, maar niks over opleiding. Van een eerdere keuze van Berlusconi, Mara Carfagna, wordt vooral verteld dat ze seminaakt geposeerd heeft en tussen neus en lippen ook nog even dat ze een afgestudeerd juriste is (cum laude, al staat dat er niet bij).

 7. 10

  @8 Krista is OK, olé olé.

  Maar goed, jij concentreert je alleen op de vorm, dus ga lekker naar het meest corrupte land van Europa: Italië.

 8. 12

  @ 10, Dan die maffiose vormen van Berlusconie zelf. De schakel tussen de maffia, post-fascisten en het Vaticaan. Het land waar zowel de patsertjes als de zelfvoldane gleuven met een grote donkere zonnebril oplopen. Alsof ze veel te verbergen hebben. Vertrouw veel van dat spul niet, maar moet constateren dat deze dame er goed uitziet. Dan kijk ik absoluut niet de andere kant op. Italië?, nee laat maar.

 9. 13

  Ach, met de lui die stemmen op Berlusconi is dat niet vreemd… Ik hoorde een stemmer zeggen: “ja, hij/ze hebben er een rotzooi van gemaakt de afgelopen jaren, maar ik hoop dat-ie het deze periode beter doet.”

  Het lijkt er sterk op dat de doorsnee Italiaan zijn eigen plan wel trekt: gewoon doen wat we altijd doen, corruptie, daar nemen we ons voordeel mee en verder kan het allemaal aan mijn achterwerk oxideren.

 10. 14

  En ik maar denken dat de miss-verkiezingen waren voor mooie mensen met politieke ambities (what I really want is world peace and an end to hunger).

 11. 16

  @9: “afgestudeerd juriste (cum laude)”

  Ik denk dat er daar (ook in Italië) tienduizenden van rondlopen, waarvan er de nodigen waarschijnlijk ook al politieke ambities hebben getoond. Waarom wordt precies deze (zonder aantoonbare politieke ambities en met alleen werkervaring als showgirl en naaktmodel) minister gemaakt?

 12. 19

  @18: Eerst (25 van de 35 seconden) lopen stallen met scoorwoordjes (zielig buitenland) en dan nog geen coherent antwoord op de vraag vormen. Ja, die is inderdaad geschikt voor in het kabinet.

 13. 21

  Waarom wordt precies deze (zonder aantoonbare politieke ambities en met alleen werkervaring als showgirl en naaktmodel) minister gemaakt?

  Waarschijnlijk heeft ze bij Berlusconi oraal gesolliciteerd.

  Maar goed, zelf vind ik Femke ook wel appetijtelijk (zolang ze niet praat).

 14. 22

  @21: Maar die is geen minister en toch al 10 jaar ouder (en 15 jaar langer politiek actief) dan Carfagna was toen ze minister werd.