1. 1

  Misschien voorzichtig zijn met brekend en België in 1 titel. Sinds de propagandatekeningen van Crachát zou men kunnen denken dat het over de afscheuring van Vlaanderen gaat.

 2. 3

  Lol @ 1 en 2. Maar het artikel is me een beetje suggestief van teaun; dat ik het erger moet vinden dat het een VREDErechter betreft (en geen gewone) en dat ie ook ook nog es BIJNA het pensioentje heeft gehaald. Alsin nét niet. Wat doet het er toe? RIP en sterkte nabestaanden.

  Hebben we het over brekend ben ik benieuwd hoe de PVDA asap gaat aanteaunen dat dit videootje een HOAX is.. :o)
  http://www.dumpert.nl/mediabase/975361/4b3f021f/wtf_is_hier_aan_de_hand_.html

 3. 5

  @3: Laat Glenn Beck maar eerst een bewijzen dat hij in 1990 niet een meisje heeft verkracht en vermoord! Waarom ontkent hij dat niet eens?

 4. 7

  BELGIE IS AL GEBROKEN;)

  Tussen 30 en 2 miljoen jaar geleden (eind tertiair) duwde de afrikaanse plaat zo stevig dat BELGIE ergens in de ardennen ( keltisch voor eik ..ar-den..en hoog…ardu) brak en over zichzelf gleed..

 5. 9

  @7: Tussen 30 en 2 miljoen jaar? Kan dat niet iets specifieker Larie? Zie anders de krantenkoppen al: “Tussen 2 maart 1978 en 17 september 2007 pleegde R. een moord op zijn buurman.”

 6. 10

  Bismarck..eens een ontmoeting op :

  http://www.campinglesroseaux.be/

  Ondanks de pic’s..je staat daar veelal op je zelf, nobody around.

  en ik zal je de dingen laten zien/ervaren.

  ps: enige camping waar je een fikkie mag stoken naast de kabbelende rivier. Heerlijke pinten om de hoek in dat prachtige Land.

  u’r welcome..just tell de redactie.

 7. 13

  Of je kunt het ook op elke andere nieuwssite lezen, waar wél staat dat het gaat om een man van Iraanse afkomst. Is het relevant? Volgens de meeste media niet, volgens de VRT niet, you choose.