Before I die…


Een doodeenvoudig concept: maak een schoolbord op een muur met daarop de stelling “voor ik dood ga wil ik …” en leg er een bak krijtjes bij. Een maand later zijn er al meer dan 1045 levenslustige reacties binnen. “Naar Rome gaan!” “Mijn dochter zien afstuderen.” “200 mph rijden!”. Candy Chang: public installation artist [WTF?] deed dit experiment op de hoek van Marigny and Burgundy street in New Orleans. Wat zou u opschrijven?

 1. 17

  Nou dan ik maar…

  I want to hear…, I want to hear….,
  The scream of the Butterfly.

  Onvergetelijke tekst van de Beatles.

 2. 18

  Aandoenlijk, alhoewel ik vind die “take down a Gov” wel grappig. Waarschijnlijk is dat een Arabier.
  Maar ok, ik zou nog wel eens in Cadillac V16 van 1931 of 1932 een tourtje willen maken. Lijkt me leuk om met een auto te rijden met een geweldig koppel en het geluid van een geluidgedempte naaimachine.